Ynt: Insignia 2017
Gercekten cok güzel olmuş merak ettiğim dizel otmotik cosmo donanım fiyat ne olur? birde 175 kg hafiflemesi 8 ileri, 1.6 tdi bi turbo muhteşem özellikler rakiplerinin çok önünde bi araç olacak inşallah..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 2017
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Küçük bir önerim olacakİlk görsellerde Vauxhall amblemli resimler var. Arabanın resimlerini aratıp siteye göz atanlar için algılamada sıkıntısı olmaması için Opel amblemli fotolarla değiştirilebilse daha güzel olur diye düşünüyorum
http://media.opel.com/media/tr/tr/op...and-sport.html
Burada Opel in resimleri mevcut.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHakan hocam Bence Arabaları bozduracak bu yeni insignia
Leave a comment:
-
Opel/Vauxhall Insignia Grand Sport'un tanıtımından saatler sonra Holden, bu otomobilin Avustralyalı kardeşini sergiliyor.
Şimdiye kadar üretilmiş en teknolojik Commodore modeli olarak adlandırılan yeni araç aslında Opel Insignia Grand Sport'un ikizi. Avustralya pazarında satışına 2018 yılı başında start verilecek olan otomobil daha ilk günden 3.6 litre hacimli bir V6 motorla sunulacak. 313 beygir güç, 370 Nm tork üretebilen ünite standart olarak 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle satılacak.
2018 Holden Commodore
tr.motor1.com
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBu arada farlardaki yeni tasarım bana Nıke cizgisini anımsattıNıke sevenler için ekstra bir artı değer olur
Leave a comment:
-
Güzel olmuş fakat beklentimiz çok yüksek olduğundan biraz hayal kırıklığı oldu
İlk insignia çıktığı zamanki etkiyi gösteremedi
Yine de genel olarak iyi olmuş, canlı görmek lazım
Leave a comment:
-
İnşallah 1.6 turbo benzinli 200 beygir( yada üstü) motor ile de gelir
Leave a comment:
-
Bu arada farlardaki yeni tasarım bana Nıke cizgisini anımsattıNıke sevenler için ekstra bir artı değer olur
Leave a comment:
-
Hakan hocam Bence Arabaları bozduracak bu yeni insignia
Leave a comment:
-
Anketi de cevapladım, kesinlikle çok beğendim. Passatta tunder gri diye bir renk var bu arabada çok şık durur, umarım renk skalasına eklerler bu rengi. Aracın içinin gerçekten premimum bir havası var, ünlü tekstil markalarının kumaşları gibi duruyor, çok havalı. Multimedya düğmelerinin çoğu direksiyona taşınmış, konsol daha sade olmuş. Bendeki araç eski kasa, konsolda o kadar çok düğme varki sanki uçak kullanıyorum. :-)) sürüş modları (Flexi Ride) tuşların yeri hemen vitesin önünde, keşke sol tarafa el freni hizasına koysalardı ama yinede çok güzel yere konumlandırılmış, eski ve makyajlı kasada yeri hiç hoşuma gitmiyor. Aracın canlısını görünce umarım fotolardan/videolardan daha iyidir demek istiyorum, aracın içinde yumuşak malzeme kullanılıp trrim sesleride kesilmişse süper işte, farlar çok güzel diyecek birşey yok, heyecanla canlısını görmeyi bekliyorum.
Leave a comment:
-
8 ileri şanzıman Aisin Warner'in ürettiği AF50-8 şanzıman. ZF değilmiş. Ayrıca başta 4x4 ve 2.0 litre direkt enjeksiyonlu motorlar ile kombine edilmesi malesef kötü olmuş.
https://www.youtube.com/watch?v=cDi_QS0r_PM
Videonun 3:50'de adam 1.94 boyunda olduğunu söylüyor. Buna rağmen diz ve baş mesafesine bakın, içi 2 oda 1 salon gibi heralde
Leave a comment:
Leave a comment: