Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2017

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• zeytin
    replied
    Son vergiler ve otoyoldaki ortalama hız tespitleriyle en aslan aracı bile pisicik gibi kullanma mecburiyeti getiriyor.
    Tasarım ve mühendislik çok iyi ona diyecek bur şey yok. Resimlere baktığımda arac heycan veriyor tabi.

Leave a comment:

• HaniBanaDemiş
    replied
    Ben hala 1.6 benzin 200 beygir motorlu spor donanımlı bir "GTC" bekliyorum. OPC/GSi'ın kardeşi misali.

Leave a comment:

• insgna44
    replied
    Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
    Tesekkurler murat almak icin forumdan destej almak lazim
    Imc usulü yapalım.. her sene 1 kişiye destek olursak bu gsi lerden 3- 5 tane görebiliriz forumda..)

Leave a comment:

• Insignia
    replied
    Gsi diyince aklıma hemen astra f gsi geliyor.Aklıma kazınmış bir araçtır kendisi,zamanın sağlam makinalarından.Yeni İnsigniayı gsi ve opc etiketi anca paklar zaten.

Leave a comment:

• OGOKTAS
    replied
    Fatih Abi fgj nin boşluğunu ancak böyle bir araç doldurur

Leave a comment:

• FacomX
    replied
    Tesekkurler murat almak icin forumdan destej almak lazim

Leave a comment:

• insgna44
    replied
    Çok güzel dizelin yakıt tüketimi de az olur ama fiyat lar çokk uçuk abi... yanına yaklaşamam.. ama reisimize yakışır..

Leave a comment:

• FacomX
    replied

Leave a comment:

• FacomX
    replied
    Ve GSİ sahnede

Opel bringt den GSi zurück: Das neue Insignia-Topmodell gibt es als Diesel und Benziner. AUTO BILD ist beide Motorisierungen gefahren!

Leave a comment:

• insgna44
    replied
    Orjinal yazı sahibi: aSya View Post
    Murat 5 sene sonra 80 bin TL bekle yaw
    hem fiyat çok uçuk hemde yeni astra sedan gibi... astra K da kullanılan 1.6 t 200 bg yada 1.6 cdti biturbo 160 bg olsa ve fiyattta biraz rekabetçi olsa düşünülebilir..
    Son düzenleme: insgna44; 03.06.2017, 18:12.

Leave a comment:

• Insignia
    replied
    Az önce testten geldim.Genel olarak maalesef ben de pek beğenmedim.Sürüş pozisyonu güzel fakat eski insigniadan daha basık geldi.Araç sunroofsuz olsa içinde durulmazdı sanırım.Motor sesi az ama yol gürültüsü haddindem fazla.Lastikler hankook bundan olabilir mi bilmiyorum.Performans vasat,vites geçişleri klasik active select hissedilmiyor ama geç değişiyor.Excellence araçta koltuk hareketi manuel ve haliyle hafızalı koltuk yok.Yolcu koltuğunda yükseklik ayarı yok.Bunları alabilmek için agr almanız şart.Bagaj hacmi ve arka diz mesafesi muazzam.Bütün paketleri eklettiğimizde 192000 dediler.

Leave a comment:

• kingdragon
    replied
    Ben de bugün bayiye uğradım 3 adet gelmişti, beyaz, füme ve mavimsi bir gri, ne yazık ki dış görünüş hiç hoşuma gitmedi, üstelik biri opc line paket idi. Araç insignia değil de yeni astra sedan gibi görünüyor. Kalitesi, içi güzel olsa da benim için öncelik dış tasarım, almayı kesinlikle istemiyorum bu aracı. Yazık bizim insignialardan sonra çok daha havalı bir araba çıkmalıydı ortaya.

Leave a comment:

• Uğur K
    replied
    kingdragon Makyajlı kasa Sport jantları ile bizleri fena halde etkileyen Opel bu sefer GS'de bunu başaramadı.

insgna44 aSya Rica ederim, ilk izlenimlerim böyleydi. Bakalım bu fiyatlar ile rakiplerine göre nasıl bir satış performansı sergileyecek.

Farklı markaların, eski modelleri için efsane kasa tabiri ilerleyen yıllarda 2009-2013 modeller içinde söylenecek sanırım.

Leave a comment:

• aSya
    replied
    Murat 5 sene sonra 80 bin TL bekle yaw

Leave a comment:

• insgna44
    replied
    Eline sağlık uğur kardeşim.. 170- 180 bin TL insignia bana birazcıkkk uzak.. Hayırlısı olsun..

Leave a comment:

İşleniyor...
X