Baştan söyleyeyim bu konularda hiç bir bilgim yok. insignia team in app store da ve android markette bir uygulaması yapılamazmı? forumu oradan takip etsek süper olurdu böyle zor oluyor yok kullanıcı adı yok şifreydi uğraşmayalım. hem bu sayede diğer forumların sitelerin felanda önüne geçmiş oluruz farkımız açık ara fark olur. tabii en baştada söylediğim gibi bu konularda hiçbir bilgim yok. kim yapar nasıl yapar nerede yapılır maliyeti nedir bilmiyorum ???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
App store uygulama...
Collapse
X
-
Ynt: App store uygulama...
ok utku abi ben senin daha önceden konu açtığını bilmiyordum ben inceliyeyim o konuyu bakayım nereye varabilmişsiniz . benim bir arkadaş bu işin ticaretine başlamıştı şirketler için app store uygulama felan yapıyordu ben onunla bir irtibata geçip sorayım en azından bilgi eksikliğimizi gidermiş oluruz nasıl bir yol izleyeceğimize bakarız...2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: izzetmemisböyle zor oluyor yok kullanıcı adı yok şifreydi uğraşmayalım.
siteye giriş yaparken sürekli bağlı kal'ı işaretliyosunuz, siteyi kapatırken de çıkış yapmadan direk pencereyi kapatıyosunuztekrar açtığınızda yeniden giriş yapmanız gerekmiyor.
başka bilgisayarlarda bu durum riskli ama kendi bilgisayarınızda bir sıkıntı olmaz, ben yıllardır bu şekilde kullanıyorumInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: izzetmemisböyle zor oluyor yok kullanıcı adı yok şifreydi uğraşmayalım.
siteye giriş yaparken sürekli bağlı kal'ı işaretliyosunuz, siteyi kapatırken de çıkış yapmadan direk pencereyi kapatıyosunuztekrar açtığınızda yeniden giriş yapmanız gerekmiyor.
başka bilgisayarlarda bu durum riskli ama kendi bilgisayarınızda bir sıkıntı olmaz, ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
ben sürekli bağlı kal demiyorum belki de ondandır. alala
"Düzenleme yapıyorum"
Sürekli bağlı kal dediğim halde senin dediğin gibi yapıp kapattım. Cep telefonundan giriş yaptım yine "online" gözüktüm.. alala alala
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: izzetmemisböyle zor oluyor yok kullanıcı adı yok şifreydi uğraşmayalım.
başka bilgisayarlarda bu durum riskli ama kendi bilgisayarınızda bir sıkıntı olmaz, ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum
Ben sürekli on-line gözükmeliyim o zaman
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankayaben sürekli bağlı kal demiyorum belki de ondandır. alala
"Düzenleme yapıyorum"
Sürekli bağlı kal dediğim halde senin dediğin gibi yapıp kapattım. Cep telefonundan giriş yaptım yine "online" gözüktüm.. alala alalaGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Cemil Nişankayaben sürekli bağlı kal demiyorum belki de ondandır. alala
"Düzenleme yapıyorum"
Sürekli bağlı kal dediğim halde senin dediğin gibi yapıp kapattım. Cep telefonundan giriş yaptım yine "online" gözüktüm.. alala alala
Bu bilgi için ayrıca teşekkürler Bülent kardeşim
Yorum
-
Daha önce bahsettiğim gibi bir arkadaşım bu işlere bakıyor kendisine bu durumdan mail yoluyla bahsetmiştim. bana yolladığı mail i aynen copy-paste yapıyorum ; (bana biraz tuzlu ve uzun geldi)
kardeşim bu bahsetmis oldugun app store ve android uygulamalari yapilir. birisi ortalama 30 40 gun falan surer. ayrica bunlarin markete yuklenmeden once apple ve andoroid tarafindan kontrol edilip yukleniyo bu da yaklasik 1 2 hafta surer. fiyat olarak net bisey soylemem mumkun deil ama yaklasik 2 bin dolar civari diyebiliriz .2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
Yorum