Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Alacağım,Yardım Rica Ediyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Alacağım,Yardım Rica Ediyorum.

Herkese merhaba,forumda şuan yeniyim ve yardımınızı rica ediyorum.Bugün itibariyle Opel bayisinden 1.6 CDTI SPORT+STILE PAKET + Seramik kaplama için 108.5 bin lira teklif aldım.Siyah veya beyaz 2 rengi gelecekmiş,seçim sizin dediler.Sizce verilen fiyat nasıl ? İnsignia alınmalı mıdır ? Artıları ve eksilerini en iyi siz bilirsiniz o yüzden size sormak istiyorum.Bizim için şuana kadar alınacak en pahalı araç olacak.Aracı test ettiğimde hantal geldi 1.6 motorun kasayı taşımamasından dolayı oda servis garanti kapsamında chip + pedal konvertörü taktıklarını söyledi istersem.
    Skoda superb,VW CC ve Passat da baktım aynı zamanda ancak bu fiyatlara bu dolulukta başka araç yok.
    En kısa sürede yardımınızı bekliyorum,hafta içi kapora bırakma planım var.
    1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Ynt: İnsignia Alacağım,Yardım Rica Ediyorum.

welcome

Simdiden hayirli olsun

1.6 dizel arac konfor ve yakit ekonomisi saglar agrasif performans istiyorsaniz 1.6 benzinli modeli tercih edilebilir

Sizinde ve bizimde dediginiz gibi verdiginiz para karsiliginda alacaginiz en iyi aractir memnun kalacaksiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      welcome

Simdiden hayirli olsun

1.6 dizel arac konfor ve yakit ekonomisi saglar agrasif performans istiyorsaniz 1.6 benzinli modeli tercih edilebilir

Sizinde ve bizimde dediginiz gibi verdiginiz para karsiliginda alacaginiz en iyi aractir memnun kalacaksiniz
      Teşekkürler 2012 model bi i30 aracım var,onu satabilirsem alacağım inş.Passat 1.6 TDI DSG şanzımanın da 0-100 hızlanmasına falan bakıyorum insignia ile aynı.Aracın hantal hissetirmesi görkemli duruşundan sanırım.Yani ülkede peynir ekmek gibi giden passat ile bir hız farkı yok.Otomatik şanzımanın 6 ileri olması biraz saçma geldi

Yorum

Merhaba,
        Servisin teklif ettiği garanti kapsamında chip uygulaması hakkında detay bilgi var mıdır?
        Teşekkürler

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
          Merhaba,
          Servisin teklif ettiği garanti kapsamında chip uygulaması hakkında detay bilgi var mıdır?
          Teşekkürler
          İstanbul Cevizlibağ ODAK bayisi.Anladığım kadarıyla kendi bünyelerinde tuning hizmeti de veriyorlar arka tarafında öyle gördüm.Gidip görüştüm pedal ve chipleri gösterdi ama chip in markası yazmıyor odak sport yazıyor üstünde sadece.Normalde dışarıdan gelen araca da uygulama yapıyorlar.Fabrika çıkış buradan yaptırarak alırsam herhangi bir motor ile ilgili sorunda garantiye sokacaklarını söylediler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: caglarozyildirim
            Orjinal yazı sahibi: corail
            Merhaba,
            Teşekkürler
            İstanbul Cevizlibağ ODAK bayisi.Anladığım kadarıyla kendi bünyelerinde tuning hizmeti de veriyorlar arka tarafında öyle gördüm.Gidip görüştüm pedal ve chipleri gösterdi ama chip in markası yazmıyor odak sport yazıyor üstünde sadece.Normalde dışarıdan gelen araca da uygulama yapıyorlar.Fabrika çıkış buradan yaptırarak alırsam herhangi bir motor ile ilgili sorunda garantiye sokacaklarını söylediler.
            Chip=Dieselbox (henüz denemelerini yapıyoruz)
            Pedal konvertör = Sprint Booster
            Odak dışındaki servislerde garanti etkilenebilir.
            InsigniaTEAM

Yorum

Araba guzel ama seramik kaplama hikaye....
              F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun. Bu fiyata alınacak araba İnsignia doğru seçim. hiho obaa obaa
                OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BLADE
                  Hayırlı olsun. Bu fiyata alınacak araba İnsignia doğru seçim. hiho obaa obaa
                  Teşekkürler diğer d segmentlerine kıyasla kasa değiştirecek de olsa bu fiyat alınabilır diye düşünüyorum.liste fiyatı 131 bin lira olan araç 108 109 liraya megane seviyesine geliniyorsa bence iyidir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    ne açıdan ? doğru düzgün iş yapmazlar mı demek istiyorsunuz ? sizce siyah mı beyaz mı bu arada ?

Yorum

ne açıdan ? doğru düzgün iş yapmazlar mı demek istiyorsunuz ? sizce siyah mı beyaz mı bu arada ?
                      Aracınız Hayırlı olsun.
                      Forumda seramik kaplama diye aratırsanız size fikir verecek bilgilere ulaşabilirsiniz.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Öncelikle şimdiden hayırlı olsun, bir insignia kullanıcısı olarak son derece memnun ve keyifli olduğunu söyleyebilirim ancak bir arkadaşımın aldığı passat tan ben hiç keyif almamama rağmen arkadaşımın da süper keyif alması ve insignia yı denemesine rağmen sevememesi. Genel anlamda teknik verileri aynı olan iki araç haliyle insignia kasa değiştireceği için fiyatı minimum tutuyor ancak en büyük etken hisleriniz olacak, içine oturup koltuğunuzu ayarlayın ve en az 20 dk kullanın. tekrar hayırlı olsun..

Yorum

Merhaba Çağlar bey.ben de 3 aydır sport kullanıcısıyım ve çok memnunum.beygir gücü ve tork olarak passattan daha iyi.performans olarak hızlanması gayet iyi hantal değil kullandığınızda memnun kalacaksınız.
                          [center]
                          1.6cdti sport 
                          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                            Aracınız Hayırlı olsun.
                            Forumda seramik kaplama diye aratırsanız size fikir verecek bilgilere ulaşabilirsiniz.
                            Teşekkür ederim,Allah razı olsun.Dışarıda daha sonradan yaptırmayı planlıyorum kısmetse

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                              Merhaba Çağlar bey.ben de 3 aydır sport kullanıcısıyım ve çok memnunum.beygir gücü ve tork olarak passattan daha iyi.performans olarak hızlanması gayet iyi hantal değil kullandığınızda memnun kalacaksınız.
                              İnşallah öyle olacak.Araç 10-15 aralık arası gelecek,biraz hasretiz ama.Muadili passata göre arada dünya para fark var,o yüzden beni tatmin etmesi daha kolay olacak

Yorum

İşleniyor...