Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Alacağım,Yardım Rica Ediyorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Alacağım,Yardım Rica Ediyorum.

Orjinal yazı sahibi: HÜSE
    Öncelikle şimdiden hayırlı olsun, bir insignia kullanıcısı olarak son derece memnun ve keyifli olduğunu söyleyebilirim ancak bir arkadaşımın aldığı passat tan ben hiç keyif almamama rağmen arkadaşımın da süper keyif alması ve insignia yı denemesine rağmen sevememesi. Genel anlamda teknik verileri aynı olan iki araç haliyle insignia kasa değiştireceği için fiyatı minimum tutuyor ancak en büyük etken hisleriniz olacak, içine oturup koltuğunuzu ayarlayın ve en az 20 dk kullanın. tekrar hayırlı olsun..
    Allah razı olsun.Siyah rengini aldım,inş utandırmaz.
    1.6 CDTI INSIGNIA SPORT + STIL - BLACK !

Yorum

Boş passat almak yerine dolu ve daha güçlü insignia almak en iyisi bence.konfor olarak da performans olarak da memnun kalacağınızı düşünüyorum.hayırlı olsun aracınız.
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Bende 18 Kasım 2016 itibari ile COSMA 1.6 DİZEL OTM+BEJ DERİ DÖŞEME+MAUN KAPLAMA ile aranıza katıldım. Aracımı GÜRSES ten sıkı bir pazarlıkla 100.000TL ye aldım. Bayiler arasında fiyatlar çok dengesiz. İyi araştırmak lazım.
        Daha önce sırası ile; Civic, Corolla, Polo, Megane, Fiesta kullanmıştım. 3 gündür anladım ki ben eskiden arabaya değil araba bana biniyormuş.

100.000 TL ye yani GOLF, FOCUS parasına böyle bir araca sahip olabildiğime hala inanamıyorum.

Alan herkese hayırlı olsun. Almayı düşünenlerde düşünmesin alsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ateşağaoğlu
          Bende 18 Kasım 2016 itibari ile COSMA 1.6 DİZEL OTM+BEJ DERİ DÖŞEME+MAUN KAPLAMA ile aranıza katıldım. Aracımı GÜRSES ten sıkı bir pazarlıkla 100.000TL ye aldım. Bayiler arasında fiyatlar çok dengesiz. İyi araştırmak lazım.
          Daha önce sırası ile; Civic, Corolla, Polo, Megane, Fiesta kullanmıştım. 3 gündür anladım ki ben eskiden arabaya değil araba bana biniyormuş.

100.000 TL ye yani GOLF, FOCUS parasına böyle bir araca sahip olabildiğime hala inanamıyorum.

Alan herkese hayırlı olsun. Almayı düşünenlerde düşünmesin alsın.
          hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız sürüşler..
          2011 1.6T Cosmo + Sunroof

Yorum

welcome welcome
            OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

İşleniyor...
            X