Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alicam yardim :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alicam yardim :)

Arkadaslar öncelikle hepinize merhabalar araniza yeni katildim.
    Şuanda opel astra g 2000 model bi arabam var , belki 3 gun belkide 1 ay icinde 1.6 180 beygir bi insignia turbo almayi planliyoruz.Fiyat araligim 40-50 bin tl arasi bu fiyata saglam kazasiz bisey bulabilirmiyim acaba ? Bide kullanan arkadaslar araclarinizdan memnunmusunuz başka önerilerinize açığım ..

Ynt: İnsignia alicam yardim

welcome
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KaanZzZ
      Arkadaslar öncelikle hepinize merhabalar araniza yeni katildim.
      Şuanda opel astra g 2000 model bi arabam var , belki 3 gun belkide 1 ay icinde 1.6 180 beygir bi insignia turbo almayi planliyoruz.Fiyat araligim 40-50 bin tl arasi bu fiyata saglam kazasiz bisey bulabilirmiyim acaba ? Bide kullanan arkadaslar araclarinizdan memnunmusunuz başka önerilerinize açığım ..
      oncelikle hosgeldiniz arac on numara bes yildiz az yakar cok kacar alicagin arac beyaz olsun sunroof ve 19 jant olsun dvdli olsun yani full olsun benim aracim satilik link atarim alicaginiz zaman ama biraz daha cikmaniz gerekecek fiuati aracim boyasiz kazasiz orjinal olarak digerlerinden cok farkli diyebilirim
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3398580/detay/
        Buda linki...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
        X