Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4 Turbo Astra Egzoz Sesi
Collapse
X
-
Ynt: 1.4 Turbo Astra Egzoz Sesi
Butun kat ve susturuclar iptal edilip duz borumu cekildi? Birde performansta bir artis goruldumu ve yakit tuketiminde bi degisiklik? Ses fena olmamis ama guzel bi spor susturucu koyulsa daha iyi olabilir sanki2012 İnsignia 1.4 Turbo
-
Birtek motordan çıkan kat duruyor. Oda arıza yakıyor zaten Videoda cok belli degil ama ses cok fazla. Araba 300 mt ilerdeyken ses hala yaninizdaymis gibi oluyor. Yakıt tuketimi artiyor ama sizinle alakalı olarak. Yani biraz daha egzoz sesi duyayım diyorsunuz basıyorsunuz ve tuketim artiyor. Dyno ya çıkmadı ama daha gidişinin daha iyi oldugunu söylüyor sahibi[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Filtre yok astrada. Yakit tuketimi 15-16 litre falan cunku. Cocugun 5000 devirden once vites attigini gormedim[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AlPeR_JFiltre yok astrada. Yakit tuketimi 15-16 litre falan cunku. Cocugun 5000 devirden once vites attigini gormedimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: AlPeR_JFiltre yok astrada. Yakit tuketimi 15-16 litre falan cunku. Cocugun 5000 devirden once vites attigini gormedim[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Bağdat caddesinde Marks spencer ın önünde her gece çevirme var dikkat edin. Polis artık orta şeride kadar çıkıp bekliyor rölantide bile gitseniz hemen çekiyor kenara. Geçenlerde bir a3' çekmiş motoru falan açmış, filtre falan bakıyor adam abi valla motordan geliyor ses demesine rağmen arkadan deve gibi 4 çıkışlı süpersprintler kendini belli etti tabi. Sonu ne oldu bilmiyorum ama ben her akşam sizin arkadaşın çıkış yaptığı yerden koşuya iniyorum(Feride geçitinin tam karşısı).Her akşamda polis zulada bütün arkadaşlar dikkat etsinler başta sitenin en hızlı kankası Volkan.(Gerçi ben onu uyardım)
Yorum
-
Genelde bostancida cordon un biraz gerisinde oluyor cevirme. Ara sokaklardan kaçıyoruz bizde[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
-
Orjinal katalitik duruyorsa, sanırım cat-back uygulaması olmuş. Yani katalikten itibaren son susturucuya kadar düz boru çekilmiş sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.
Peki acaba son susturucu kazanları değişti mi, veya içi boşaltıldı mı? Yok sadece düz boru ise, çok güzel ses alınmış.
gönül ister ki ben de GTC ye yapiim ama sürekli bu ses çekilmez.
Yorum
-
Aractaki butun susturucular iptal edildi
Ben yaptırın derim. Bendede komple duzboru + varex var. Diledigimde kapatiyorum
Sizde oyle birsey yapabilirsiniz. Sitede satan vardı lionfire. Alıp ucunu kestirip orta susturucu yaptık biz[center]Astra J 1.6 Turbo | Custom Varex Exhaust | K&N Air Filter | Eibach Prokit Springs | 19" Matte Black Rims | Rieger Rear Apron[center]
Yorum
Yorum