Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Volkanın 0-200 km/h Videosu
Collapse
X
-
Ynt: Volkanın 0-200 km/h Videosu
Valla hemşerim bravo eşşekleri iyi besliyorsun yakışanı yapmışsın, konuşmada kalmayıp ispatınıda koymuşsun siteye clapclap clapclap clapclap clapclap[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: FacomX0-100 Tam 8 Sn
100-200 Tam 15 Sn
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Birinci ve ikinci viteste tam yuklenemiyorum biraz fazla gaz verdigimde baski balata siyiriyor devir 7000 e geliyor birden o yuzden gaza cok yuklenmedim bir ikide, ucte tam gaz yuklendim yuz ikiyuz benim icin daha onemli hava sicakligi 33 dereceydi bide kisin 0 veya 3 derecelerde deniycem daha iyi hizlanma olucakmi bakalim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairHay masallah
Bu gucu boyle dizginlemek helal olsun
4.viteste 200 niye gormedin merak ettim Volkan Hocam
Bir de o kamera nereye monte ?
100 den sonra vay karsina cikanin haline
Dördüncü viteste Volkan Son Devire Kadar yüklenmiyor
Sol Eliyle Direksiyon Telefonu Tutuyor Yapılabiliyor Eller büyük olduğu için
100-200 fark etmez trafikte yerim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Sagolasin hakancim kamera sol elimde biryere montelemedim hava cok sicak oldugu icin 7000devire gelmeden vites atmaya calistim motor ici fazla isiya maruz kaliyor aracta kendini korumaya aliyor motor gucu kisildi yaziyor o yuzden kisin 7500 devir cevirebilirim bide tamda goremiyordum biyandan yola bakiyordum biyandanda kameraya biraz ugrastirdi o yuzden
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
Yorum