Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia ile nurburgring de turlamak :)
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia ile nurburgring de turlamak
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Arkadaşlar inşallah önmüzdeki ay burdayım ve sürüşteyim...tabii ki aksilik olmaz ise ancak insignia kullanmayacağız gidersek????????????
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
muhaha
videodaki arkadaş sanki pistten sonra pikniğe gidecek. sakin sakin kullanıyor arabayı.
Bir de önündeki aracı sollarken ve önüne girerken sinyal vermesine epey güldüm. haha haha34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Astra OPC ile profesyonel olarak:
http://www.youtube.com/watch?v=OdDg1SZvgKY#
ve Nurburgring 'in normal araçlar içerisindeki en hızlısı:
http://www.youtube.com/watch?v=inO-F5mbtKw#
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipmuhaha
videodaki arkadaş sanki pistten sonra pikniğe gidecek. sakin sakin kullanıyor arabayı.
Bir de önündeki aracı sollarken ve önüne girerken sinyal vermesine epey güldüm. haha haha
İstanbulpark halka açılsa bizim millet birbirinin üstüne çıkar.
Orjinal yazı sahibi: Onat891:15 OPC reklamıpistte uzun zamandır hep opel reklamı var. özellikle 8:20'deki en sevdiğim virajın reklamı sürekli opel
InsigniaTEAM
Yorum
-
Valla Gran Turismo 5 sağolsun bu pisste baya bir tecrübem var ama çıksam hayatta hızlı gitmezdim. Çok uzun ve adam gibi öğrenebilmek için abartısız yüzlerce tur atmak gerekir.
Direk ormanın içinde ve bazı yerler var ki pistten çıkarsa hop aynen ormanın derinliklerinde bulur kendini. Birileri pistten çıkıp gittiğini görüp te farkedip te gelip kurtarana kadar baya bir süre geçer ki, kurda kuşa yem olma ihtimali var insanın o arada.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: laserionValla Gran Turismo 5 sağolsun bu pisste baya bir tecrübem var ama çıksam hayatta hızlı gitmezdim. Çok uzun ve adam gibi öğrenebilmek için abartısız yüzlerce tur atmak gerekir.
Direk ormanın içinde ve bazı yerler var ki pistten çıkarsa hop aynen ormanın derinliklerinde bulur kendini. Birileri pistten çıkıp gittiğini görüp te farkedip te gelip kurtarana kadar baya bir süre geçer ki, kurda kuşa yem olma ihtimali var insanın o arada.
http://www.break.com/usercontent/201...rgring-2071372
Yorum
-
[quote=cagri ]
bu pistin farkı bu zaten, tüm sürücüler birbirine saygılı. sadece bu Insignia kullanıcısı değil, izlediğim nürburgring videolarının belkide tümünde sürücüler bu kadar saygılı ve bilinçli kullanıyor. doğru olan da onların yaptığı zaten.
İstanbulpark halka açılsa bizim millet birbirinin üstüne çıkar.
nurburgring in virajlarını yanlayarak alan şahin ve 106 tipleri düşünsene haha haha
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum