Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Zından:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Zından)

işler kızışıyor....
    F30 Sport+

Yorum

Bu konuya bir daha cevap yazmayacağım Öyle bir gaza geldim ama hepimizin ailesi var mazaallah...
      Allah hepimizi korusun...
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Süper bi kapışma olmuş, İnsignia yüksek hızlarda her zamanki gibi önde. Chipli + filtreli bi insignia karşısında scırocco daha fazla zorlanacak demektir. Bende aracımı yüklemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gerekirse intercoll vs. büyütürüm.

Yorum

Vallahi Volkanım bu konu benim için bitti.Daha stock insigniayla kapışamayan bir rocco tatlandırıcı ile hiç işim olmaz. Yanlız senide anlamak mümkün değil. Burdan ban yüklen Gökhana arkandayım dedikten sonra birden Gökhancı oluverdin. Neyese canın sağoılsun.. Bu arada sakın rocco da böyle bir şeye girme sonra çocuğun geleceği ile oynarsın. Stock hali bile fitili çekilmiş bomba olan tsılara bir de yazılım attırırsa yaşanacak vahim olur. Hatta sorun çıkarmasa bile satarken bilen kişiler hayatta yazılımlı tsı almaz.Benden tavsiye. Ben bundan sonra Gökhanımla bu muhabbeti bitirdim. bUrdan Bülent hocama da çok teşekkür ediyorum bana belli şeyleri gösterdiği için... yourock

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Vallahi Volkanım bu konu benim için bitti.Daha stock insigniayla kapışamayan bir rocco tatlandırıcı ile hiç işim olmaz. Yanlız senide anlamak mümkün değil. Burdan ban yüklen Gökhana arkandayım dedikten sonra birden Gökhancı oluverdin. Neyese canın sağoılsun.. Bu arada sakın rocco da böyle bir şeye girme sonra çocuğun geleceği ile oynarsın. Stock hali bile fitili çekilmiş bomba olan tsılara bir de yazılım attırırsa yaşanacak vahim olur. Hatta sorun çıkarmasa bile satarken bilen kişiler hayatta yazılımlı tsı almaz.Benden tavsiye. Ben bundan sonra Gökhanımla bu muhabbeti bitirdim. bUrdan Bülent hocama da çok teşekkür ediyorum bana belli şeyleri gösterdiği için... yourock
            oldumu şimdi utku yarış yapmıyacaksanızda yarışacakmış gibi iddialaşalım gırgır şamata yapıyoruz burda ben gökhandan da olurum senden yanada ama senden yana olsam bu konuda kaybedeceğini bildiği için hepten susar kızdıramayız ama seni kızdırabiliriz haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkanım senle atışmadam muhabbetin keyfi olur mu???? Gökhanla atışacağız kesinlikle .Olay muhabbet olsun. İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş .Bizde de öyle....

Yorum

izmite giderseniz benide alın, bende gazlarım biraz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  ben abilerimle yarışmam altımda 300 hp araba olsada.. abilerime boynum kıldan ince...
                  hahahahah Asenayı gördüm birden sanki Muhahaha
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    ben abilerimle yarışmam altımda 300 hp araba olsada.. abilerime boynum kıldan ince...

haha haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

• Ynt: Kara Zından)

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                      Asena olsa gene iyi, Asena nın hocasını görmüşsündür sufyan abi
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                        Gececiler coşmuş gene.Yunus da aldımı roccoyu tamamdır.İnsignialar arası rocco iyi gider gibime geliyor.Şerif cabrio rocco yok mu ?Saçlarında dalgalanır o müziği dinlerken.

inş Abi bugün saat 2 de arabayı teslim ediyorum bir aya da iş tamam dır

Yorum

Kara yılan maşallah Bülent abi kobra kobra
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

valla gökhanım o zurna sesiyle okadar bile gitmen hayret verici haha sonra arabada kaç kişisiniz allasen haha
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                            X