Gececiler coşmuş gene.Yunus da aldımı roccoyu tamamdır.İnsignialar arası rocco iyi gider gibime geliyor.Şerif cabrio rocco yok mu ?Saçlarında dalgalanır o müziği dinlerken.
Yanlız bir gerçek var ki Bülent hocam süper ve gözü kara bir şoför. X5 ile kapışmasına şahit oldum ,Arabada yenge ve çocuklar olmasaydı ,İnsignia ile dövecekti adamı.Ben tırstım uzaktan uzaktan seyrederek gittim arkasından.
Hah tam tamam ste Gokhanim dersini alacak bir daha konusmayacak derken damardan girmis ve yok ben abilerimlle kapisamam diyrek siyirdi yine.... Ya dostlar basindan beri diyorum sadece salliyor diye sonunda tam disine gore bir rakip cikti onda da kivirdi...... Eeeee bundan sonra bir buyuk olarak bize de bu geyigi birakmak duser. Bu muhabbet burda sonuclanmistir. Bir rocco tatlandirici bir insignia edemez bir insignia ile basa cikamaz. O yuzden saygilarimla bundan sonra Gokhan kardesime cevap vermeme karari aldim. Kendisi her zaman ki gibi dunya ahiret kardesimdir ancak araba muhattapim degildir. İstedigi kadar gaz cumleleri kursun. Ben kendisine sadece sevgilerimi sunuyorum muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ohh be seyrettim sonunda.
Guzel bir yolculuk olmus
Abi kardes gitmissiniz
Rocco sıkı kucuk bir hot hatch
İnsignia hele ST guzel gorunumlu tam aile otomobili
Yani Passat CC gibi spor sedan falan degil
Ama gel gor ki Gokhan , ST takip edebiliyor diye mutlu olabiliyorsa
Ne mutlu Bulent'e
Arada bos olarak en az 300 kg var. İcindekiler ile beraber bir de yakit varsa fark 400 kg olacak.
Roccoyu 1300 kg ST 'yi 1700 kg varsayarsak
Rocconun bir beygiri 8.125 kg cekerken ST nin ki 9.44 kg cekiyor.
Tabi ki Rocco bunun avantajini kalkista ve ara hizlanmalarda yasayacak
Ama is sonrasina gelince seker gibi eriyecek
Bulent hocam makasi biraz sert mi yaptin bu arada , merak ettim bir de sanki 5 den 4 almis gibisin
Hepimiz Rocco severiz o ayri
Gökhan kardeşim hayırlı uğurlu olsun,yine arabanı değiştirmişsin..yaw hızına yetişemiyoruz ben buraya üye olalı 1 buçuk sene oldu bu kaçıncı araban oldu bilemiyorum...yalnız sen şarkıları değiş o şarkılarla insignia falan geçemezsin,direklerden de uzak dur bu roccolar daha fena tırmanıyor direklere..
yazılanları şimdi gördüm yahu gökhanım sende peygamber sabrı varmış benimle bunun onda biri uğraşsalardı o arabayı ağzına kadar yüklerdim motor parçalansa umrumda olmazdı ben tekrar diyorum çıtırdan bir yazılım yapalım sana al şu utkunun ifadesini sanada buradan sesleniyorum utkucum fazla gaza getirme gökhanı sonunda hüsrana uğruyanda sen olursun bi arabasını teslim ederse bana ortaya insignia avcısı çıkar haberin olsun üzülürsün sonra haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum