Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Zından:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Zından)

Kuzen şöyle bir ayrıntıyı unuttuk Bülent abi kendiside kabul etti hatırlarsan önde başlayan bülent abi idi arkadaşlar ise şöyle bir ayrıntıyı atlıyor ara hiç açılmıyor ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
      Stock st diye biliyorum bülent abiyi utku abinin aracı 210hp diye duymuştum st böle farkı koruyorsa sedan sport arkadan gelir geçer abi sana abt yazılım lazım
      Kocum benimki su an 224 bg civarinda.....ona da gerek yok insignia stock mtock o roccoyu alir once parmaginin ustune koyar sonra dilinin ustune oturtur sonra da tatlandirici niyetine emer ve yutar....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yemre55
        Kuzen şöyle bir ayrıntıyı unuttuk Bülent abi kendiside kabul etti hatırlarsan önde başlayan bülent abi idi arkadaşlar ise şöyle bir ayrıntıyı atlıyor ara hiç açılmıyor ihihi
        kuzen biz bilimsel gerçekler peşindeyiz bırak onlar ne derlerse desinler neticede 1350 kg araba ve 1.4 motor... biz onlara bu korkuyu yaşattıysak gerisi önemli değil
        F30 Sport+

Yorum

Ya bu arada Yunuscum sen de olmasan bu naneli roccoyu ve kuzenini kim kurtaracak?....... Dİkkat ediyorum da tam konusmasi gereken yerde krize gririp birsey yazamaz hale geliyor. Sanirim gercekler kafada dank ediyor ama aci geliyor.... muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Ya dostlar parasi olan ve sevabina bagis falan yapacak yok mu?????? Su kardesimizin roccoyu aliversin de daha fazla magdur duruma dusmesin....Yazik vallahi yazik billahi yazik.....Bu kadar mi kotu duruma dusulur. Ya gozlerim doldu...benimle rasainda cok mesafe var birileri yardim ediversin cocuk elden gidiyor. Alzaymer belirtileri gostermeye basldi. Artik yuklme falan da yapamiyor hatta yiklemeye calistigi sey de kendi roccosu tatlandirici gorevi goruyor. Birileri bu eziyete dur desin. Doktor yureyim el vermiyor muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
            Utku bey böyle seyler zevk meselesidir.Sevabına iki insignia alırız biz kimsenin sevabına günahına ihtiyacımız yok sadece Dostlukları yeter ...

Yorum

Vallahi su an tirtir titriyorum acaba bir tatlandirici benim aracimi yerse diye.... muhaha muhaha muhaha muhaha kocum o korkuyu yasamasan 2 ay onceden cok sevdigin tatlnadiriciyi satisa cikarmazdin..... Su bir tane el arabasi vermisler sana sen onu abt ye gotur yazilim atsinlar hatta dsg de takisinlar belki onla stock insigniayi alirsin muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Yunus niye kiziyorsun ki surda guzel guzel vosvoscuyla atisiyoruz. Bu arada sevabina lafi sunu ifade ediyor arkadas satacak ya ona yardimci olmak icin. Yoksa arakadasin roccosu cogu insigniadan pahaliya gidiyor

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Bu arada goruntuyu yukleyen de bizim Gokhan yani bu cevaplarin gelecegini bilerek bu muhabbeti aciyor. Eee gulu seven dikenine katlanir....Degil mi Gokhanim??????

Yorum

Yunus niye kiziyorsun ki surda guzel guzel vosvoscuyla atisiyoruz. Bu arada sevabina lafi sunu ifade ediyor arkadas satacak ya ona yardimci olmak icin. Yoksa arakadasin roccosu cogu insigniadan pahaliya gidiyor
                      Kızmıyorum utku bey neden kızayım muhabete ediyoruz sadece roccoda özel araç ondan belki pahalıya satılabilir

Yorum

Bu arada Yunus kardesim seni ne zman insigniaci yapiyoruz. ????? Sen de cruzeunla yari insigniaci sayilirsin zaten.....

Yorum

Bu arada goruntuyu yukleyen de bizim Gokhan yani bu cevaplarin gelecegini bilerek bu muhabbeti aciyor. Eee gulu seven dikenine katlanir....Degil mi Gokhanim??????
                          100 ü geçemiyorum da ondan ekledim
                          F30 Sport+

Yorum

Bu arada Yunus kardesim seni ne zman insigniaci yapiyoruz. ????? Sen de cruzeunla yari insigniaci sayilirsin zaten.....
                            Utku bey carşamba günü aracımı teslim ediyorum inş bende rocco alıcam eğer istediğim gibi bir tanesini bulursam

Yorum

Supersin bak bu cevabin beni derinden etkiledi. Bu kadar muhabbete bu kadar soguk kanli cevap direkt taktire sayan. Kardesim tebrik ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yemre55
                                Utku bey carşamba günü aracımı teslim ediyorum inş bende rocco alıcam eğer istediğim gibi bir tanesini bulursam
                                VARAN 3 ))))
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X