gökhan abi kamyondan sonra adam iyi uzamış sende tık yok bence zor geçersin yol versede
bide adam ST sanırım bence hiç utku abi vs bulaşma alırlar anahtarını
ondan sonra ben yavaşladım mola yerine girecektik ama geçtik diye de duramadık...
Ya dostlar parasi olan ve sevabina bagis falan yapacak yok mu?????? Su kardesimizin roccoyu aliversin de daha fazla magdur duruma dusmesin....Yazik vallahi yazik billahi yazik.....Bu kadar mi kotu duruma dusulur. Ya gozlerim doldu...benimle rasainda cok mesafe var birileri yardim ediversin cocuk elden gidiyor. Alzaymer belirtileri gostermeye basldi. Artik yuklme falan da yapamiyor hatta yiklemeye calistigi sey de kendi roccosu tatlandirici gorevi goruyor. Birileri bu eziyete dur desin. Doktor yureyim el vermiyor muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Stock st diye biliyorum bülent abiyi utku abinin aracı 210hp diye duymuştum st böle farkı koruyorsa sedan sport arkadan gelir geçer abi sana abt yazılım lazım
Stock st diye biliyorum bülent abiyi utku abinin aracı 210hp diye duymuştum st böle farkı koruyorsa sedan sport arkadan gelir geçer abi sana abt yazılım lazım
sonrada motoru eline verelim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum