volkan senın ıcınden gecerım umutma bunu yazdıracam sana bu forum agam paşam dıye haha
sen anca rüyanda geçersin erhan az kaldı diyceksin sonra abicim ne olur atma geçildiğim videoyu siteye söyleme kimseye diye yalvartacam seni az kaldı haha haha
volkanım sen bunları anca ruyanda gorurusun o vıdeyu ıstedıgın zaman koyarsın takı tersı olmazsa
bıde utanmadan ımza bolumunu yazmıs ama karbon kaplamanı yazmamısın haha
sende yazsana imza bölümüne kaç bg olduğunu 229 bg çıktı aracın benim ölçtürdüğüm yerde o arabayla beni geçebileceğini zannediyorsan çok beklersin muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
sende yazsana imza bölümüne kaç bg olduğunu 229 bg çıktı aracın benim ölçtürdüğüm yerde o arabayla beni geçebileceğini zannediyorsan çok beklersin muhaha muhaha
volkan sana hodrı meydan gec konusalım
hep lafta atıyorsun haha
volkan sana hodrı meydan gec konusalım
hep lafta atıyorsun haha
geçiçem geçiçem içindende geçiçem havalar güzel gel istediğin zaman yarışalım bekliyorum hiho hiho
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum