34 KTN 03 sesiyle de kaçışıyla da canavar gibi maşallah ama bence forumda olup olmadığı asıl sorulması gereken İnsignia bu videoda 1:42 'nci saniyedeki BMW x6 dan sonra sol şeritte görünen kara İnsignia
3. videoda da 2:44 'üncü saniyede sağa makas atarken küçük bir hamleyle kamyondan son anda sıyrılmış yoksa Allah muhafaza kamyon fren yapar yapmaz KTN de fren yapıp sağa hamle yapıp gazlıyor... refleks başarılı
aman dikkat diyelim herşey çok güzel olmuş araba da şahane egsoz da şahane chip te başarılı olmuş şoförün de maşallahı var ama yine de bir anlık olur herşey ve Allah hepimizi kazanın belanın türlüsünden korusun diyorum lütfen çok gerekmediği sürece makaslardan ve yoğun trafikte şerit değişirken çok dikkatli olalım. çünkü o yolda onlarca arabanın arasında belki 1-2 şoför iyidir dkkatlidir, gerisinin ne olduğunu kimse bilemez. arkadan geleni göremeyip şeride atladığı an Allah korusun kaza kaçınılmaz olur. bu videoları çekerkenki keyfi anlatılmaz yaşanılır cinsten, ama videolar paylaşılıp izlendiği zaman keyfler ortak oluyor. bu keyfi üzüntüye çevirmemek için böyle ani şerit değiştirmelerden çok gerekmediği sürece kaçınalım
ama arabanın maşallahı var canavar gibi olmuş. kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle
34 KTN 03 sesiyle de kaçışıyla da canavar gibi maşallah ama bence forumda olup olmadığı asıl sorulması gereken İnsignia bu videoda 1:42 'nci saniyedeki BMW x6 dan sonra sol şeritte görünen kara İnsignia
acaba o İnsignia sahibi teamden mi???
Valla bizden olsa kesin Erhan'in pesine takilirdi
En kotu Fatih Hoca'nin onune ziplardi
Erhan canavar acayip olmus 2-3 -4 sahane uzuyor
Masallah diyelim nazarlardan korusun
Makaslarda canavarlarimiz gercekten cok buyuk kaliyor
Gecenlerde 106 GTi takipdeyim adam Jerry ben Tom gibiyim dedim bosver
Fatih hocam sen de 140 hp yapmissin senin kayigi
Bu durumda 8 lt yakmissindir artik
Hakan abi diğer İnsignia, Fatih abi olup olmadığını anlayamazdı çünkü Fatih abide İnsignia değil Fluence varmış çekim esnasında.. Erhan ın arabasına da zaten istese de takılamazdı maşallah zıpkın gibi fırlıyor egzos sesi de harika hiho
Hakan abi diğer İnsignia, Fatih abi olup olmadığını anlayamazdı çünkü Fatih abide İnsignia değil Fluence varmış çekim esnasında.. Erhan ın arabasına da zaten istese de takılamazdı maşallah zıpkın gibi fırlıyor egzos sesi de harika hiho
koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi derlermiş bi göreyim onu yoldada seyredin videoyu o zaman cool haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
[quote=FacomX ]
volkan sen Erhan gibi trafikte gidemezsin gitsen gitsen adapazarı yolunda gidersin ok gibi haha haha
[/quote dağda bayırda trafikte heryerde giderim sanada seyredtiririm her zamanki gibi egzozlarımı cool cool haha haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
volkan senın ıcınden gecerım umutma bunu yazdıracam sana bu forum agam paşam dıye haha
sen anca rüyanda geçersin erhan az kaldı diyceksin sonra abicim ne olur atma geçildiğim videoyu siteye söyleme kimseye diye yalvartacam seni az kaldı haha haha
Yorum