Orjinal yazı sahibi: mehmet_5260
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BiTurbo elimden gelen bu
Collapse
X
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View Post
Murat abi aynen üzerine bastın malatya çıkışı ,memleket elazığa giderken
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostYol güzel süren hızlı araç 10 numara daha ne olsun.. ama radara dikkat ara ara pusu atıyorlar gerçi sen ezberlemissindir artık gide gele.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View Post
.....top speed denince Facomx
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
"Şeyh uçmaz mürid uçurur" derler görende duyanda yanlış tanıyacak bu forumda benden daha iyi daha hızlı bir sürü arkadaş var nacizane biraz yolun ve aracın limitlerinde araç kullanıyorum bazen minum risk çerçevesinde
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
"Şeyh uçmaz mürid uçurur" derler görende duyanda yanlış tanıyacak bu forumda benden daha iyi daha hızlı bir sürü arkadaş var nacizane biraz yolun ve aracın limitlerinde araç kullanıyorum bazen minum risk çerçevesinde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View PostKral yaa gerçekten mütevazi.. o flexi açarken, o makasları atarken bu kdr mütevazi değildin vesselam Fatih abi
Makas atarken milleti rahatsız etmemek içindir Hakan
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Gerçekleri söylüyorum
Makas atarken milleti rahatsız etmemek içindir Hakan
Yorum
-
1.6T ile 253' ü Ankara İstanbul arasındaki yolda görmüştüm. Yol müsait olduğundan anlık bir yükseliş de olmadı hani ! Bayağı 250 + olarak gittim. Ama delilim yok Çünkü o an yüzsümde bir tebessüm ve gözlerim pür dikkat olduğundan video aklıma gelmedi.Ergün GÜRBÜZ
Yorum
-
İyi olarak mı hatırladın yoksa kotumu
Yorum
Yorum