yazılımlı aracım 1250 dd da 3. Viteste 30 km hızla çok rahat gidiyor ,onun videosunu paylaşıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2CR yazılımlı insignia 1.6 cdti ın 1250 dd daki durumu
Collapse
X
-
2CR yazılımlı insignia 1.6 cdti ın 1250 dd daki durumu
Araç yazılımdan sonra çok rahat bir şekilde vuruntu yapmadan 1250 dd da 3. Viteste 30 km hızda gidiyor devir 1500 dd ya gelince düz yolda 3. Viteste 35 km hı...insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketiEtiketler: Hiçbiri
-
Yazılım ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Rölanti devrine kadar vuruntu olmaması gerektiğini düşünüyorum.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
-
Orjinal yazı sahibi: canbaz View PostYazılım ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Rölanti devrine kadar vuruntu olmaması gerektiğini düşünüyorum.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Post
Yazılım öncesi 1500 dd nın altına düştüğü zaman vites küçültüyordu,şu an videoda da olduğu gibi 3. Viteste bile 1200 dd ye kadar düşse de direnip vites küçültmüyor çünkü yazılımla en alt devirlere kadar tork indi.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
Hocam meraklandım bu sabah işe gelirken denedim sizin gibi M3'e aldım ve hiç gaza dokunmadım aracım 27-28 hızda 1000-1100 dev/dak. bandında vites küçültmeden, sıkıntı yaratmadan yürüdü.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Manuel modda değil de otomatik modda daha çok belli ediyor çünkü manuelde elinden geldiğince müdehale etmez ama otomatik modda en ufak çekiş düşüşünde vites küçültür.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View Post
Hocam siz de videoyu M3 te çektiğiniz için öyle denedim ama akşamda otomatikte denerim. Siz de aynı şekilde otomatikte yaparsanız karşılaştırma imkanı olur.
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Yazılım öncesi 1500 dd nın altına düştüğü zaman vites küçültüyordu,şu an videoda da olduğu gibi 3. Viteste bile 1200 dd ye kadar düşse de direnip vites küçültmüyor çünkü yazılımla en alt devirlere kadar tork indi.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
Yorum