Duyuru

Collapse
No announcement yet.

blow off sesi insignia 1.6 T samsun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• blow off sesi insignia 1.6 T samsun

çekim cep telefonu ile yapılmıştır http://www.facebook.com/#!/video/vid...ideo_processed
    insignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED

Ynt: blow off sesi insignia 1.6 T samsun

hakkaten güzel ses çıkıyor abi, bana hiç elektronik gelmedi valla bu arada hava filtresi ve eksoz ile çok daha tok ve güzel çıkar ses bu arada ismin Birkan mı abi?

Yorum

aynı fikirdeyim hava filtresi ve egsozla daha iyi olur bide ses gerçekte çok daha tok çıkıyor aslında ismim murat cnm benim ,bacanağın faceden yükledik ondan onun adı yazıyor

Yorum

anladım abi, çok güzel güle güle kullan inşallah kazasız belasız ben beğendim sesi, çok güzel valla yani kesinlikle uygulanabilecek bir sistem, ama araba babamın olduğu için yaptıramam gerçi o hiç dip gaz yapmaz ordan yırtabilirim

Yorum

hocam nasıl bir sistem bu anlatırsan iyi olur bende istiyorum yaw))))
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Vallahi benimde hoşuma gitti, maliyet, ürün detayı vs. nedir ?

Yorum

bilal ve ersin bey merhabalar sesi birde kulaklarınızla duysanız gerçeğinden zor ayırabilirsiniz

bu işlem 1,5 saat sürüyor en iyi sesi almak için ön tampon sökülüyor isteyen kaput altında başka bir boşluğada yerleştirebilir ama ses sönük kalıyor; tavsiyem hazır tampon sökülmüşken led far taktıracaksanız aynı anda karar verip yaptırmanız mantıklı olur hoparlöre benzeyen bu parçayıda ön panjurun hemen arkasındaki boşluğa yerleştirmek sesin dışarı net çıkmasında önemli sonra switch de gaz pedalının arkasına uygun bir yere istediğiniz devir ayarına göre monte ediliyor ben 6000 devire ayarlattım en güzel sesi aldık

bu işlemi samsunda power saund firmasına yaptırdım 5 ay önce elektronik blow off için 300 tl en iyi ses debisi veren buymuş markasını hatırlamıyorum ondan taktırdım led farlar içinde 200 tl civarında değişen fiyatları var
              bülent bey firma sahibi çok temiz iş çıkardılar çokta memnun kaldım
              görüşmek isteyen olursa
              cep tel:5439486313 selamımı söylersiniz

Yorum

ömercim zamanında babamın arabasını kaçırıp neler neler yapardım anlatsam gülmekten karnın ağrır
                bi ara arabayı kaçırıp halledebilirsin istanbulda vardır yapan yerler yeni modelleri çıkmıştır muhtemelen

baban şans eseri son deviri görürse sesin zevkini alınca sesini çıkarmaz bence unutmaki babalarımızda zamanında bizler gibi gençti ve otomobil merakı olmayan çok az erkek tanıdım durumu izah ederisin süper spor otomobillerden böyle ses çıkıyo babacım dersin insan hiç oğlunu üzmek istermi

Yorum

ses beklediğimden çok daha iyi elektronik oldugu zor belli olur hele birde hava filtresi+egsoz ile birlikte yapılırsa çok iyi olur
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

canlı duysan ayırt edemiyosun özelliklede boş gaza basarken değilde viteste 6000 deviri vurduğunda motor sesiyle birlikte dışarı çok daha orjinal bir ses karışımı çıkıyor cep telefonuyla çekerek bu kadar dinletebildim ve sana kesinlikle katılıyorum ilerleyen zamanlarda filtre ve egsoz eklemeleri yapmayı planlıyorum yiğitcim

modifiye işte sonu yok biliyosun kardeşim

Yorum

ses çok güzel çıkıyor gerçekten güle güle kullanın)
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

sağol bilal kardeşim darası başına

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murti
                          ömercim zamanında babamın arabasını kaçırıp neler neler yapardım anlatsam gülmekten karnın ağrır
                          bi ara arabayı kaçırıp halledebilirsin istanbulda vardır yapan yerler yeni modelleri çıkmıştır muhtemelen

baban şans eseri son deviri görürse sesin zevkini alınca sesini çıkarmaz bence unutmaki babalarımızda zamanında bizler gibi gençti ve otomobil merakı olmayan çok az erkek tanıdım durumu izah ederisin süper spor otomobillerden böyle ses çıkıyo babacım dersin insan hiç oğlunu üzmek istermi
                          gizli gizli yapıyorum abi bişeyler sislere beyaz ampul taktım, ben sisleri babam karşıdayken açmasam farketmeyecekti ihihi , ''bunlar da beyaz yanıyor yaa'' dedi ben de söyledim gerçekleri inşallah abi, valla çok orijinal, ben de gizliden yapmayı düşündüklerimi bir bir yaptırcam sprint booster, chip, düğmeli eksoz bir de şimdi listemde blow off oldu bunların hiçbirini babamın farkedeceğini sanmıyorum

Yorum

her şey zamanında güzel yapabildiğini kafana koyduğunu yap kardeşim ama babanıda anlamaz zannetme bu yollardan geçmiştir o ,anlasada senin mutlu olman için sesini çıkarmaz babalık böyle bişey benimde iki çocuğum var bacakları pedallara yetişsin hemen öğretecem onlara araba kullanmayı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murti
                              her şey zamanında güzel yapabildiğini kafana koyduğunu yap kardeşim ama babanıda anlamaz zannetme bu yollardan geçmiştir o ,anlasada senin mutlu olman için sesini çıkarmaz babalık böyle bişey benimde iki çocuğum var bacakları pedallara yetişsin hemen öğretecem onlara araba kullanmayı
                              Allah bağışlasın abi Allah analı babalı büyütsün, sizi de onlarsız büyütmesin sağol iyi dileklerin için, inşallah abi

Yorum

İşleniyor...
                              X