çekim cep telefonu ile yapılmıştır http://www.facebook.com/#!/video/vid...ideo_processed
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
blow off sesi insignia 1.6 T samsun
Collapse
X
-
Ynt: blow off sesi insignia 1.6 T samsun
aynı fikirdeyim hava filtresi ve egsozla daha iyi olur bide ses gerçekte çok daha tok çıkıyor aslında ismim murat cnm benim ,bacanağın faceden yükledik ondan onun adı yazıyorinsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Yorum
-
bilal ve ersin bey merhabalar sesi birde kulaklarınızla duysanız gerçeğinden zor ayırabilirsiniz
bu işlem 1,5 saat sürüyor en iyi sesi almak için ön tampon sökülüyor isteyen kaput altında başka bir boşluğada yerleştirebilir ama ses sönük kalıyor; tavsiyem hazır tampon sökülmüşken led far taktıracaksanız aynı anda karar verip yaptırmanız mantıklı olur hoparlöre benzeyen bu parçayıda ön panjurun hemen arkasındaki boşluğa yerleştirmek sesin dışarı net çıkmasında önemli sonra switch de gaz pedalının arkasına uygun bir yere istediğiniz devir ayarına göre monte ediliyor ben 6000 devire ayarlattım en güzel sesi aldık
bu işlemi samsunda power saund firmasına yaptırdım 5 ay önce elektronik blow off için 300 tl en iyi ses debisi veren buymuş markasını hatırlamıyorum ondan taktırdım led farlar içinde 200 tl civarında değişen fiyatları var
bülent bey firma sahibi çok temiz iş çıkardılar çokta memnun kaldım
görüşmek isteyen olursa
cep tel:5439486313 selamımı söylersinizinsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
ömercim zamanında babamın arabasını kaçırıp neler neler yapardım anlatsam gülmekten karnın ağrır
bi ara arabayı kaçırıp halledebilirsin istanbulda vardır yapan yerler yeni modelleri çıkmıştır muhtemelen
baban şans eseri son deviri görürse sesin zevkini alınca sesini çıkarmaz bence unutmaki babalarımızda zamanında bizler gibi gençti ve otomobil merakı olmayan çok az erkek tanıdım durumu izah ederisin süper spor otomobillerden böyle ses çıkıyo babacım dersin insan hiç oğlunu üzmek istermiinsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
canlı duysan ayırt edemiyosun özelliklede boş gaza basarken değilde viteste 6000 deviri vurduğunda motor sesiyle birlikte dışarı çok daha orjinal bir ses karışımı çıkıyor cep telefonuyla çekerek bu kadar dinletebildim ve sana kesinlikle katılıyorum ilerleyen zamanlarda filtre ve egsoz eklemeleri yapmayı planlıyorum yiğitcim
modifiye işte sonu yok biliyosun kardeşiminsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murtiömercim zamanında babamın arabasını kaçırıp neler neler yapardım anlatsam gülmekten karnın ağrır
bi ara arabayı kaçırıp halledebilirsin istanbulda vardır yapan yerler yeni modelleri çıkmıştır muhtemelen
baban şans eseri son deviri görürse sesin zevkini alınca sesini çıkarmaz bence unutmaki babalarımızda zamanında bizler gibi gençti ve otomobil merakı olmayan çok az erkek tanıdım durumu izah ederisin süper spor otomobillerden böyle ses çıkıyo babacım dersin insan hiç oğlunu üzmek istermi
Yorum
-
her şey zamanında güzel yapabildiğini kafana koyduğunu yap kardeşim ama babanıda anlamaz zannetme bu yollardan geçmiştir o ,anlasada senin mutlu olman için sesini çıkarmaz babalık böyle bişey benimde iki çocuğum var bacakları pedallara yetişsin hemen öğretecem onlara araba kullanmayıinsignia 1.6T COSMO-SUNROOF-18 SPORT J-HD-LCD-TV-DVD-NAV-ELK BLOW OFF-LED
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murtiher şey zamanında güzel yapabildiğini kafana koyduğunu yap kardeşim ama babanıda anlamaz zannetme bu yollardan geçmiştir o ,anlasada senin mutlu olman için sesini çıkarmaz babalık böyle bişey benimde iki çocuğum var bacakları pedallara yetişsin hemen öğretecem onlara araba kullanmayı
Yorum
Yorum