Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6T ufak bir gezinti :)
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.6T ufak bir gezinti
Arkadaslar bu çekimlerde her zaman kamerayı elimde tutmak istemiyorum malum aracım manuel ve sıkıntı çıkartıyor üst hızlarda bu insignialarımız için kamera sabitleme olayını nereye yapabiliriz?........2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Arkadaslar bu çekimlerde her zaman kamerayı elimde tutmak istemiyorum malum aracım manuel ve sıkıntı çıkartıyor üst hızlarda bu insignialarımız için kamera sabitleme olayını nereye yapabiliriz?........
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: smg05Arkadaslar bu çekimlerde her zaman kamerayı elimde tutmak istemiyorum malum aracım manuel ve sıkıntı çıkartıyor üst hızlarda bu insignialarımız için kamera sabitleme olayını nereye yapabiliriz?........
Arka cama sabitleme aparatımı ...... Peki omuzlardan felan nasıl görükecekki videoyu izledim ama çok ilginç geldi.......2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: smg05Arkadaslar bu çekimlerde her zaman kamerayı elimde tutmak istemiyorum malum aracım manuel ve sıkıntı çıkartıyor üst hızlarda bu insignialarımız için kamera sabitleme olayını nereye yapabiliriz?........
Arka cama sabitleme aparatımı ...... Peki omuzlardan felan nasıl görükecekki videoyu izledim ama çok ilginç geldi.......InsigniaTEAM
Yorum
-
Ehliyetsiz araç sürme police aman dikkat
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum