Yanlız yazıları baştan itibaren okurken ve videolara bakarken bu aracın 530 i olma ihtimalı sıfır demiştim. Arkadan görünce bu m5 değil mi dedim sonunda dediğim çıktı. 530 i imkanı yok böyle yiyemez bzizm araçları hele volkanınkini.....
arkadaşa inandımda kandım utku o kadar fark atınca inanamadım 5.40 la denemiştim eskiden bu kadarda yüklü değildi arabam o zamanlar o bile 2 ,3 boy fark atmıştı bu böyle rahat geçince aç ulan kaputu dedim ortaya m5 motoru çıktı haha
Volkan, Arkadaşın seni kandırdığı için hiç itiraz etmeden anahtarını sana vermesi lazım Seni de Tebrik Ederim.
nerdeee cemil abicim versede almam zaten bizim arabalarımız daha güzel
volkan abı ıyı kapısma olmus gercektende m5 ten bahsedıyoruz burdan gercektende adam bassa zaten 5 6 boy degıl 20 boya kadar kesın cıkardı dogrusu en az kadran yapan bır araba gercektende mıllet tupte kadranı devrıyor dogrusu cok saglam makına ! volkan abı senınde bır tane m5 alman lazım gızlı boyle mılletle dalga gecersın ıyıce 530 i yazısıda yapıstırdınmı tadındanda yenmez dogrusu
OPC mevzusundaki tırları getirmek lazımmış bu sefer artık harbi araya girerdi
Volkan abi geçmiş olsun, e39 şakaya gelmez araç internet ortamında bilinen bir araçmı? güzel ama sanki biraz hor kullanılmış gibi
OPC mevzusundaki tırları getirmek lazımmış bu sefer artık harbi araya girerdi
Volkan abi geçmiş olsun, e39 şakaya gelmez araç internet ortamında bilinen bir araçmı? güzel ama sanki biraz hor kullanılmış gibi
bilmiyorum ama dediğin gibi biraz hor kullanılmış o m5 opc yede çok fark atar çağrı
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum