2. video da 8 sn surmuş hızlanma.
2 kişi ve eğimli yol için bence çok iyi...
bakalım yaza chip yaptırınca nasıl olacak
bence 220 230 hp olur rahat ve 6.8 7.2s arası 0-100 yapar
deneyip göreceğiz ,tabi kutu içi performans hava filitresi ve sprint booster ile beraber
bunlarla rahat 6.8 e iner stage 3 e doğru 6.2 s de felan tamamlar astra
stage 3 yapmam şu an zor ama ileride istediğim bu.
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
Orjinal yazı sahibi: ulas79
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Orjinal yazı sahibi: floyd1601
deneyip göreceğiz ,tabi kutu içi performans hava filitresi ve sprint booster ile beraber
abi eksozu unutma
+1 bakalım bütçe neye müsade edecek
yavaş yavaş abi
tuning zaten bir anda olmaz dediğin gibi yavaş yavaş zaten ben body tuning değil engine tuning ten hoşlanırım yani hızlı ve güçlü olduğunu göstermeyen araçtan
Orjinal yazı sahibi: floyd1601
abi eksozu unutma
+1 bakalım bütçe neye müsade edecek
allah büyüktür abi çıkar biryerden birşeyler sen yeterki iste
tuning zaten bir anda olmaz dediğin gibi yavaş yavaş zaten ben body tuning değil engine tuning ten hoşlanırım yani hızlı ve güçlü olduğunu göstermeyen araçtan
çok başarılı, tebrilkler... Rampa sarması daha zevkli, araba kendini daha zor şartlarda daha iyi gösteriyor. Vites aralıkları gerçekten çok kısa, wayy.
Maşallah diyelim. Benim de Hayalim En dolu paket bir Sıfır Km Kırmızı veya Siyah bir Astra J 1,6T veya Allah nasip ederse 2.0 OPC (haha rüyamda görürüm haha) Üzerine Chip+Booster+Egsoz Tuningi Uygulamak
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
çok başarılı, tebrilkler... Rampa sarması daha zevkli, araba kendini daha zor şartlarda daha iyi gösteriyor. Vites aralıkları gerçekten çok kısa, wayy.
sağolun aslında active select şanzıman öğrenebilen şanzıman bu denemeden sonra aracı manuel olarak kullandım ve 1. 2,.ve 3. viteslerde 6250 devirde vites attım sonra tekrar otomatik moda geçip yine dip gaz yaptığımda araç manuelde yaptığım gibi yapıp 6250 devirde vites değiştirmeye başladı.
Maşallah diyelim. Benim de Hayalim En dolu paket bir Sıfır Km Kırmızı veya Siyah bir Astra J 1,6T veya Allah nasip ederse 2.0 OPC (haha rüyamda görürüm haha) Üzerine Chip+Booster+Egsoz Tuningi Uygulamak
umarım kardeşim daha iyileri senin olur hayalin okadar zor değil sen araç alacak yaşa geldiğinde bizim astralar belki yavaş bile kalacak
Yorum