Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Chipli 220 bg nin 53-186 videosu
Collapse
X
-
Ynt: Chipli 220 bg nin 53-186 videosu
Orjinal yazı sahibi: FunkyairFatih Hocam diger baslikta okudum
Deli dehset olmus yahu
Volkan'in yorumlarini bekliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairFatih Hocam diger baslikta okudum
Deli dehset olmus yahu
Volkan'in yorumlarini bekliyorum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Abi bu videoda sprintbooster kesinlikle kapalı olması lazım, eğer açıksada kusura bakmayın ama çöpe atılması lazım o aletin İnanın ben flexrideda sporta aldığım zaman redline giriş süresi aynı sayılır. Ben volkan abinin videosundaki performansı göremedim bunda. Şafak abi bu egzoz işlemlerinide yapıp çıkışı rahatlatırsan tam verim alırsın bence chipten bu daha buzdağının görünen kısmı gibi[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAbi bu videoda sprintbooster kesinlikle kapalı olması lazım, eğer açıksada kusura bakmayın ama çöpe atılması lazım o aletin İnanın ben flexrideda sporta aldığım zaman redline giriş süresi aynı sayılır. Ben volkan abinin videosundaki performansı göremedim bunda. Şafak abi bu egzoz işlemlerinide yapıp çıkışı rahatlatırsan tam verim alırsın bence chipten bu daha buzdağının görünen kısmı gibi
Yorum
-
Şafak abi ben adım gibi eminim sprintbooster bu aracı son kademede uçurur, bizdede otomatik vites olduğundan biliyorum normal kullanımda(sporta almadığım zaman) araç gazı gecikmeli olarak yiyiyor ve vites atma zamanları çok farklı. Bu yüzden sprint boosterla çok farklı bir değer elde edeceğine eminim[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaŞafak abi ben adım gibi eminim sprintbooster bu aracı son kademede uçurur, bizdede otomatik vites olduğundan biliyorum normal kullanımda(sporta almadığım zaman) araç gazı gecikmeli olarak yiyiyor ve vites atma zamanları çok farklı. Bu yüzden sprint boosterla çok farklı bir değer elde edeceğine eminim
Yorum
-
kaçırılan nokta çok o araçtaki şanzıman acaba kaç nm tork aktarıyor? şanzımanları biraz inceleyin tork aktarımları sınırlıdır bence şanzıman 500 nm yi kaldırmıyor baskı balata biter çabukca değilse bu aracın 0-200 ü 20 23 sn de alması lazım
Yorum
Yorum