Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chipli 220 bg nin 53-186 videosu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Chipli 220 bg nin 53-186 videosu

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: Onat89
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    ya düğmeyle katlanan arka koltuk kafalıkları, her arabasında kesinlikle olan sunroof, elektrikli katlanan yan aynalar, ilk havayastığı, vs vs mükemmel güvenlik donanımı, 94 200E de 2 havayastığı abs asr vardı daha ne olsun
    arkadaşımda 84 cadillac var orta kol dayama ısıtmalı soğutmalı koltuk hepsi var ne yapcaz ?
    passat golf nasıl millette yer edinmiş efsane diye ancak şuan durum öyle değil efsane diye reklamla satıyor mercedes te şuan aynı
    Valla kardeşim iyi hoş diyorsunda dediğim gibi üst araba yapma konusunda mercedesten daha iyisi yok yok yani bu ikikere iki dört bmw ye ve mercedese desinler en iyi en hızlı arabayı kim yapacak yarışına soksunlar mercedes almassa bu işi ben bir daha arabaya binmem...
    emre abim haklısın ama geçmiş için devir cidden değişti şuan ha sorarsan bende öğrenciyim ne bmw ne mercedes alacak param var ama realist olmak gerekirse bmw cidden şuan inci sözlük terimiyle cCc
    evet Bmw revaşta bende buna katılıyorum az önce bir sürü video paylaştın bunların hepsini yapar daha iyisinide yapar mercedes bunlar ince hesap işleri bence bu denli büyük firmalar için ama emin ol kardeşim çok büyük yenilikler yine mersodan gelecek inancım bu yönde bakalım görelim ben çok mersocu bir adamım belki ondan bu denli savunmam Bmw bir tutkudur bir kere tutulursan ondan bir daha vazgecemssin bmw çok farklı bir araba ben 3 tane bmw kullandım ve bmw de binmek istediğim tek araba şuan eskilerden 7 serisi alpine motor kısmetse ondanda alacam bu arada konuyuda çok dağıttık topralayalım...
    eyw abi nasıl istersen meslek makina olunca ister istemez ilgim oluyo
    Farkını fark ettiriyorsun kardeşim sıkıntı yok
    Olsun karşılıklı öğreneceğimiz şeyler var herşey sevdiğin takımı tutmakla olmuyor biliriz biz bunu
    neyse abi inş gerçekte tanışıp konuşuruz benim kafa şuan iyi artık ben yatar

Yorum

ya düğmeyle katlanan arka koltuk kafalıkları, her arabasında kesinlikle olan sunroof, elektrikli katlanan yan aynalar, ilk havayastığı, vs vs mükemmel güvenlik donanımı, 94 200E de 2 havayastığı abs asr vardı daha ne olsun
      arkadaşımda 84 cadillac var orta kol dayama ısıtmalı soğutmalı koltuk hepsi var ne yapcaz ?
      passat golf nasıl millette yer edinmiş efsane diye ancak şuan durum öyle değil efsane diye reklamla satıyor mercedes te şuan aynı
      Valla kardeşim iyi hoş diyorsunda dediğim gibi üst araba yapma konusunda mercedesten daha iyisi yok yok yani bu ikikere iki dört bmw ye ve mercedese desinler en iyi en hızlı arabayı kim yapacak yarışına soksunlar mercedes almassa bu işi ben bir daha arabaya binmem...
      emre abim haklısın ama geçmiş için devir cidden değişti şuan ha sorarsan bende öğrenciyim ne bmw ne mercedes alacak param var ama realist olmak gerekirse bmw cidden şuan inci sözlük terimiyle cCc
      evet Bmw revaşta bende buna katılıyorum az önce bir sürü video paylaştın bunların hepsini yapar daha iyisinide yapar mercedes bunlar ince hesap işleri bence bu denli büyük firmalar için ama emin ol kardeşim çok büyük yenilikler yine mersodan gelecek inancım bu yönde bakalım görelim ben çok mersocu bir adamım belki ondan bu denli savunmam Bmw bir tutkudur bir kere tutulursan ondan bir daha vazgecemssin bmw çok farklı bir araba ben 3 tane bmw kullandım ve bmw de binmek istediğim tek araba şuan eskilerden 7 serisi alpine motor kısmetse ondanda alacam bu arada konuyuda çok dağıttık topralayalım...
      eyw abi nasıl istersen meslek makina olunca ister istemez ilgim oluyo
      Farkını fark ettiriyorsun kardeşim sıkıntı yok
      Olsun karşılıklı öğreneceğimiz şeyler var herşey sevdiğin takımı tutmakla olmuyor biliriz biz bunu
      neyse abi inş gerçekte tanışıp konuşuruz benim kafa şuan iyi artık ben yatar
      Gecen güzel olsun Pazar günü olan buluşmaya seni mutlaka bekliyorum haberin olsun

Yorum

Arkadaşlar,Dün geceden beri yeni girdim siteye.Dün gece Volkan ve Fatih beylede konuştuğumuz gibi benimde sahsi fikrim taş çatlasın 260-265 bg .Dyno nun hatası yüksek ihtimal.Bugün aracı denemek ve ayıptır söylemesi bolu dağında et yemek için bir arkadaşla çıktık yola.Aracın tepkileri dediklerimizi doğrular cinsten.300 falan olması imkansız gibi duruyor.5.viteste 253-254,6 da 268 gördük biraz daha giderdi ama bmw çıktı ve viraja yaklaştığımız için frenledik.Yani 318bg'le heyecanlandırdığım için kusura bakmayın ama bende dyno kurbanıyım.Birde stock halini doğru bulunca heyecan yaptım valla.Neyse bu verilerde benim için yeterli zaten.Hatta fazla bile.Araç için 220 230 çok normal çıkılan rakamlar oldu hiç zorlama yok.Neyse yeni geldim yoldan.Bostancıda carfox (Bilen ve ya kullanan varsa burdada yıkamalar için buluşabiliriz.) oto yıkamadan yazıyorum.Yapışan sinekleri temizletiyorum .Kendinize iyi bakın .SAYGILAR

Yorum

güzel deneme olmuş abi, afiyet olsun bu arada

Yorum

6 da 268 de sukur
            Hele giderken yakaladiysaniz
            Daha ne olsun
            Gule gule kullanin yeni beygirleri +50 olsun sizin olsun

Yorum

Şafak abi ben en az 280-290 arası bir güç bekliyorum. Re-map olayı standart stage 1 yüklemeyle ortalama %25-%30 güç sağlıyor. Sende stage 1 den biraz daha fazla yükleme olduğunu düşünürsek dediğim rakamları rahat bulmuştur.Ayrıca Re-map yapılır yapılmaz maksimum gücü alamıyorsun 1-2.000 km kullandığınızda artık kıvamına gelmiş oluyor. Tecrubeyle sabittir.

Yorum

268 Km/h obaa Bizim araçlarda sınır var mı?Kadran bitmiş zaten abi
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

güzel deneme olmuş abi, afiyet olsun bu arada
                  teşekkürler Ömer kardesim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                    268 Km/h obaa Bizim araçlarda sınır var mı?Kadran bitmiş zaten abi
                    limit kaldırılırsa analog göstergenin önemi yok güç yettikçe 350kmh ye bile çıkarsın dijital hız gösterir

Yorum

Mükemmel olmuş araç birde manuel olsaymış tadından yenmez...... Benim merak ettiğim yeni 250 hp lik 2.0 ecotec motor gelcekmiş o chiplenirse neler olur?
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Şafak abi tekrar Maşallah diyelim araç zaten kuvvetliydi artık iyice uçmaya başladı tekrar tekrar kazasız belasız sürüşler

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Daha ne olsun Allah bereket versin
                          Ve Tabi maşallah kaza beladanda esirgesin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                            Şafak abi tekrar Maşallah diyelim araç zaten kuvvetliydi artık iyice uçmaya başladı tekrar tekrar kazasız belasız sürüşler
                            teşekkür ederim Onurcum darısı senin araca.eğer birsey yaptırmayı düşünüyorsan önce yazılım yaptırıyor arkadasım çok değişiyormuş araç. Yaptıranlara şimdi hak veriyorum

Yorum

srk
                              Daha ne olsun Allah bereket versin
                              Ve Tabi maşallah kaza beladanda esirgesin...
                              saol Emrecim

Yorum

şafak abi bir şey sormak istiyorum peki chip olmadan önce hiç denedin mi o zaman neler yapıyordu araba?
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X