Ynt: Chipli 220 bg nin 53-186 videosu
arkadaşımda 84 cadillac var orta kol dayama ısıtmalı soğutmalı koltuk hepsi var ne yapcaz ?
passat golf nasıl millette yer edinmiş efsane diye ancak şuan durum öyle değil efsane diye reklamla satıyor mercedes te şuan aynı
Valla kardeşim iyi hoş diyorsunda dediğim gibi üst araba yapma konusunda mercedesten daha iyisi yok yok yani bu ikikere iki dört bmw ye ve mercedese desinler en iyi en hızlı arabayı kim yapacak yarışına soksunlar mercedes almassa bu işi ben bir daha arabaya binmem...
emre abim haklısın ama geçmiş için devir cidden değişti şuan ha sorarsan bende öğrenciyim ne bmw ne mercedes alacak param var ama realist olmak gerekirse bmw cidden şuan inci sözlük terimiyle cCc
evet Bmw revaşta bende buna katılıyorum az önce bir sürü video paylaştın bunların hepsini yapar daha iyisinide yapar mercedes bunlar ince hesap işleri bence bu denli büyük firmalar için ama emin ol kardeşim çok büyük yenilikler yine mersodan gelecek inancım bu yönde bakalım görelim ben çok mersocu bir adamım belki ondan bu denli savunmam Bmw bir tutkudur bir kere tutulursan ondan bir daha vazgecemssin bmw çok farklı bir araba ben 3 tane bmw kullandım ve bmw de binmek istediğim tek araba şuan eskilerden 7 serisi alpine motor kısmetse ondanda alacam bu arada konuyuda çok dağıttık topralayalım...
eyw abi nasıl istersen meslek makina olunca ister istemez ilgim oluyo
Farkını fark ettiriyorsun kardeşim sıkıntı yok
Olsun karşılıklı öğreneceğimiz şeyler var herşey sevdiğin takımı tutmakla olmuyor biliriz biz bunu
neyse abi inş gerçekte tanışıp konuşuruz benim kafa şuan iyi artık ben yatar
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
ya düğmeyle katlanan arka koltuk kafalıkları, her arabasında kesinlikle olan sunroof, elektrikli katlanan yan aynalar, ilk havayastığı, vs vs mükemmel güvenlik donanımı, 94 200E de 2 havayastığı abs asr vardı daha ne olsun
passat golf nasıl millette yer edinmiş efsane diye ancak şuan durum öyle değil efsane diye reklamla satıyor mercedes te şuan aynı
Olsun karşılıklı öğreneceğimiz şeyler var herşey sevdiğin takımı tutmakla olmuyor biliriz biz bunu
Yorum