kesinlikle abi emeğe saygı duyarız tabii de, o zaman senin aracı 200'e filanm satman gerek, vosvosu alırsın, sanayiye götürürsün, 5 bine vosvosu alsan, üzerine 20 bin harcasan ben ferrarilerle dalga geçerim
öyle tabi kardeşim ben benim aracı 120-125 bin tl arasına mal ettim ama verdiğim emek harcadığım paradan daha fazla gönül isterki bende koyayım üstüne 150 bin lirayada ben satayım
öyle abi ama millet emeğin kıymetini bilmiyor, somut bişey değil ya, gerçi hoş millet somut şeylerin değerini de bilmiyor ya...
kesinlikle abi emeğe saygı duyarız tabii de, o zaman senin aracı 200'e filanm satman gerek, vosvosu alırsın, sanayiye götürürsün, 5 bine vosvosu alsan, üzerine 20 bin harcasan ben ferrarilerle dalga geçerim
öyle tabi kardeşim ben benim aracı 120-125 bin tl arasına mal ettim ama verdiğim emek harcadığım paradan daha fazla gönül isterki bende koyayım üstüne 150 bin lirayada ben satayım
öyle abi ama millet emeğin kıymetini bilmiyor, somut bişey değil ya, gerçi hoş millet somut şeylerin değerini de bilmiyor ya...
Valla ben şimdi düşünüyorum şuan benim arabayı satsam ne eder ne verirler diye ve aklıma bir kaç örnek geliyor hemen sinirlerim bozuluyor...
evet, 50 bin olur mu filanlar geçiyor demi abi :@ ah abi ahh, sen bunu satma abi evladiyelik olsun
Biraz böyle ilan koyarım full yapılı halde ederini az çok belirlerim kullanma yıpranma payını düşerim fiyatı yazarım makul bişey çıkarsa veririrm yok olmuyorsa herşeyi iğnesinden ipliğine sökerim arabayı boş satarım parcalarıda sahibinden burdan felan bir şekilde satarım yapacak bişey yok...
zaten abi parçaları satmak daha mantıklı gibi, kimse aracın üzerinde o fiyatı vermez ona ki...
Vaktinn varsa meraklısını beklersin meraklısı verir bu arabayı bilen verir ama oda uzun zaman alır,askerden döneymde verecem ilanı zaten
şimdiden verde tok satıcı olsun
ilglenemem abi görmek isteyen olursa ne diyecem askerdeyim gelince mi diyim
Hem araba 5 ay kazanacak km den yerinde km yapmadan gecen 5 ay
araba 2 yaşına gelmiş olacak ama daha 23 binde kalacak
zaten abi parçaları satmak daha mantıklı gibi, kimse aracın üzerinde o fiyatı vermez ona ki...
Vaktinn varsa meraklısını beklersin meraklısı verir bu arabayı bilen verir ama oda uzun zaman alır,askerden döneymde verecem ilanı zaten
km artısı olabilir yaşıda gidiyor yavaş yavaş piyasada doluyor aracın açlığı gidiyor pederlere dersin 100 veren olursa verin birde vekalet bırakırsın olur biter
km artısı olabilir yaşıda gidiyor yavaş yavaş piyasada doluyor aracın açlığı gidiyor pederlere dersin 100 veren olursa verin birde vekalet bırakırsın olur biter
Onu gösterecem edecen arabayı kullanacak alacak adam bu işler ben olmadan yürümez abi zaten bu şekilde ilan verirsem en az 105 bin
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum