Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Team rakip bir takım buldum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Team rakip bir takım buldum

Bayram'da Londra'da bacanak ile kaşınıp hattimizi aşan bir organizasyona katıldık.
    Track Day ayarlayamayınca
    V Max denilen Top Gear'in de bazı cekimlerinin yapıldığı eski hava alanında gazlama olayına attık kendimizi.
    Eklerde Iphone 3GS 'dan yaptıgım bir kaç video var.
    Olay ilk virajı dönünce arka düzlükte 1.5 milde allah ne verdiyse asılıyorsun

İngilizlerin otomotivciliği ve otomobil aşkı her zaman acayip etkilemiştir.
    Para var huzur var diyebiliriz ama bu etkinlikte 10 yıllık CLK 55 AMG vardı.
    Strip out yapılmış hafif bir re-map ile 400 hp civarında araç ve de-limit ile elini kolunu sallaya sallaya 175 mile çıkıyor. Arkadaş 7000 pound satmaya çalışıyor

Tabi daha pahallı oyuncaklar da yok değil. Ama modifiyeli 911 Turbo S beni benden aldı. Adam bütün gün boyunca uçtu önüne gelen herkesi (benim favorim GTR 35 650 hp , Ferrari 599 GTO , F 430 Scuderia vs vs vs ) geçti araba tık yapmadı.
    Bir kez daha Almanlar'a saygı duydum. İnşallajh bugün de Litvanya'ya yenilirler

Biz de atom karınca vardı Mini Cooper S JCW vardı. Rüzgar direnci sağolsun göstergeyi devirdik 150 mil (gerçekte 144 mil) ama ilerisi nasip olmadı.
    Bacanak kafayı kırdı ikinci el 996 kasa 911 Turbo bakınmaya başladı.

Bizim canavarlar da arka düzlükte rahatlıkla 5.vitesi bitirir gibi geliyor. Cipliler süpriz yapardı
    Fotoları da sonradan ilave edeceğim.

Yarın görüşmek üzere

V Max , Mini Cooper , GTR , Ferrari , Aston Martin , Audi RS , Porsche , 03 September 2011 , Bruntingthorpe

It was one of our closest match of the day :)We need a bit faster animal for next time what a great day

The King of the day 911 Turbo SSSS vsAll time my favorite Nissan GTR 35 both car are modified Turbo S around 600 hpand as far as I know Nissan around same cl...

The crazy Ferrari make some noise and wheelspin and then remember that he was in a drag race with 550 hp Mercedes Monster :)

Ynt: Insignia Team rakip bir takım buldum

o porsche nasıl kalkıyor öle yahu

Yorum

911 fenaymış gerçekten abi bu arada video isimlerinden ".MOV" kısmını silersen video aramaları için daha iyi olur
      InsigniaTEAM

Yorum

videolar çok güzel, ellerinize sağlık, bizede böle pist lazım

Yorum

Güzel paylaşım teşekkürler...

Yorum

Valla süper Tebrik ederim hem sizi hem organize edenleri Paylaşım içinde Teşekkürler gitmesekte görmesekte Bizde bu buluşmayı takip etmiş olduk sayenizde

Yorum

eyvallah
              Biz yarın bakalım neler yapacağız merak konusu

Turbo S enteresan bir makina 0-100 3.3 sn diyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                eyvallah
                Biz yarın bakalım neler yapacağız merak konusu

Turbo S enteresan bir makina 0-100 3.3 sn diyorlar

turbo s pdk şanzımanla öyle bir psikopat değer yakalıyor nfs hot pursuit 2010 da cabrio'su için 3.2 sn yazıyordu, şimdiki araçlar gerçekten akıllara zarar ya, yeni gtr 35 sizin favoriniz 510 bg'ye çıktı ya, 2.9 sn miş 0-100, ya biz biraz yavaş kalıyoruz galiba teknolojiyi takip ederken

paylaşımlar gerçekten çok güzel, orda olmayı çok ama çok isterdim clk 55 de kaçırılmayacak arabaymış ya, 5.5 lt v8 zaten sesi yeter varsın gitmesin

Yorum

durun ya keyfimizi kaçırmayın, arabamdan soğutmayın beni ne o 0-100 2.9 saniye, füzemi bu

Yorum

valla abi öyle ya, 530 bg miş bu arada wikipedi de yazana bak abi

2012-present (facelifted)
                    Horsepower: 530 PS (390 kW; 520 hp) at 6400 rpm
                    Torque: 612 N·m (451 ft·lbf) at 3200-6200 rpm, (632 N·m (466 ft·lbf) with high-gear 'boost' on SpecV only)
                    Drag coefficient: 0.26* (~10% improvement in downforce)*
                    MSRP: US$89,950 (Premium) or $95,100 (Black Edition)[26]****
                    * manufacturer claimed
                    **** 2012 model year for North America
                    [edit]Performance

Cutaway model showing rear mounted transmission
                    Nissan claims the GT-R can reach a top speed of 311 km/h (193 mph),[27] Motor Trend recorded a top speed of 195.0 mph (313.8 km/h).[28] It has been tested to achieve 0-60 mph (97 km/h) times as low as 3.2 seconds with "launch control"[29] and 3.8 seconds without[30] (improved to 3.5 seconds in models produced since March 2009[31]). Nissan's chief vehicle engineer Kazutoshi Mizuno has indicated that he has never used the term "launch control", which refers to the act of turning off vehicle dynamic control (VDC) and launching the car at around 4500 rpm.[32] However, Nissan's director of product planning John Wiener clearly stated in an interview with Jay Leno that "we (Nissan) actually offer a 'launch mode'".[33] The GT-R user's manual states that turning off the VDC is only meant for escaping low-traction situations such as mud or snow. Nissan has re-programmed the 2010 model year GT-R to reduce the engine speed at launch to around 3,000 to 3,500 rpm with VDC enabled, which is meant to improve acceleration times. The new programming was also installed on old 2009 vehicles still in Nissan's inventory, and is available for existing 2009 vehicles.[34] The new facelifted GT-R however now has a launch mode, which Nissan calls "R-Mode Start", and is activated by setting the Transmission and VDC to "R" mode (the Suspension settings can be left in normal mode), holding the brakes, then the throttle, and finally releasing the brakes. The engine speed is now held at 4,000 rpm in this mode, and it no longer voids the warranty. However, the system allows a maximum of 4 consecutive hard launches before locking itself out, after which it can be unlocked by driving normally for 1.5 miles. Tests by Edmund's Inside Line have shown the 2012 GT-R to achieve 0-60 mph in 2.9 seconds with R-Mode Start activated and did the 1/4 mile in 11.2 seconds going 122.7 MPH.[35]

Yorum

paylaşım için tşkler

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Gunun rekoru max speed icin
                        Bir 911 GT2 3.9 lt ait vbox net speed 209 mil (335 km gosterge degil radar hizi)
                        ozel RS ler GTR lar ve Turbo S hepsi 200 mili gecti
                        Gercekten bacanak ile 230 km ile giderken komik gorunuyorduk

Yorum

Pfffsss... Adam kesicide kalkıyor direk..

300 Kmh ve üzeri araçların yanında 230 komik kalmış evet..

210 Kmh ile sol şeridi kapatmış giderken tamponumda beliren karaltıyla sağa çekildim, sanki biz gitmiyoruz, arkadaş duran bir aracı geçercesine
                          ssuuuuuffff diye bir sesle geçti bizi arkasından görebildiğim tek şey AMG yazısı olmuştu.. O günü bugündür haddimi bilir, sol şeridi fazla işgal etmem

Yorum

AMG gerçekten farklı yaaa AMG olsun 190E 2.3 AMG olsun razıyım ya

Yorum

2.3 AMG acayip birseydi zamaninda
                              Gercekten saglam durumda olan bizi zorlar mi acaba

Yorum

İşleniyor...
                              X