Bayram'da Londra'da bacanak ile kaşınıp hattimizi aşan bir organizasyona katıldık.
Track Day ayarlayamayınca
V Max denilen Top Gear'in de bazı cekimlerinin yapıldığı eski hava alanında gazlama olayına attık kendimizi.
Eklerde Iphone 3GS 'dan yaptıgım bir kaç video var.
Olay ilk virajı dönünce arka düzlükte 1.5 milde allah ne verdiyse asılıyorsun
İngilizlerin otomotivciliği ve otomobil aşkı her zaman acayip etkilemiştir.
Para var huzur var diyebiliriz ama bu etkinlikte 10 yıllık CLK 55 AMG vardı.
Strip out yapılmış hafif bir re-map ile 400 hp civarında araç ve de-limit ile elini kolunu sallaya sallaya 175 mile çıkıyor. Arkadaş 7000 pound satmaya çalışıyor
Tabi daha pahallı oyuncaklar da yok değil. Ama modifiyeli 911 Turbo S beni benden aldı. Adam bütün gün boyunca uçtu önüne gelen herkesi (benim favorim GTR 35 650 hp , Ferrari 599 GTO , F 430 Scuderia vs vs vs ) geçti araba tık yapmadı.
Bir kez daha Almanlar'a saygı duydum. İnşallajh bugün de Litvanya'ya yenilirler
Biz de atom karınca vardı Mini Cooper S JCW vardı. Rüzgar direnci sağolsun göstergeyi devirdik 150 mil (gerçekte 144 mil) ama ilerisi nasip olmadı.
Bacanak kafayı kırdı ikinci el 996 kasa 911 Turbo bakınmaya başladı.
Bizim canavarlar da arka düzlükte rahatlıkla 5.vitesi bitirir gibi geliyor. Cipliler süpriz yapardı
Fotoları da sonradan ilave edeceğim.
Yarın görüşmek üzere
Track Day ayarlayamayınca
V Max denilen Top Gear'in de bazı cekimlerinin yapıldığı eski hava alanında gazlama olayına attık kendimizi.
Eklerde Iphone 3GS 'dan yaptıgım bir kaç video var.
Olay ilk virajı dönünce arka düzlükte 1.5 milde allah ne verdiyse asılıyorsun
İngilizlerin otomotivciliği ve otomobil aşkı her zaman acayip etkilemiştir.
Para var huzur var diyebiliriz ama bu etkinlikte 10 yıllık CLK 55 AMG vardı.
Strip out yapılmış hafif bir re-map ile 400 hp civarında araç ve de-limit ile elini kolunu sallaya sallaya 175 mile çıkıyor. Arkadaş 7000 pound satmaya çalışıyor
Tabi daha pahallı oyuncaklar da yok değil. Ama modifiyeli 911 Turbo S beni benden aldı. Adam bütün gün boyunca uçtu önüne gelen herkesi (benim favorim GTR 35 650 hp , Ferrari 599 GTO , F 430 Scuderia vs vs vs ) geçti araba tık yapmadı.
Bir kez daha Almanlar'a saygı duydum. İnşallajh bugün de Litvanya'ya yenilirler
Biz de atom karınca vardı Mini Cooper S JCW vardı. Rüzgar direnci sağolsun göstergeyi devirdik 150 mil (gerçekte 144 mil) ama ilerisi nasip olmadı.
Bacanak kafayı kırdı ikinci el 996 kasa 911 Turbo bakınmaya başladı.
Bizim canavarlar da arka düzlükte rahatlıkla 5.vitesi bitirir gibi geliyor. Cipliler süpriz yapardı
Fotoları da sonradan ilave edeceğim.
Yarın görüşmek üzere
Yorum