http://www.youtube.com/watch?v=a3Azz...eature=related .............................iyi seyirler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
avrupadaki insignia gruplarının derlediği etkinlik videosu
Collapse
X
-
Ynt: avrupadaki insignia gruplarının derlediği etkinlik videosu
Gerçekten emek harcayıp güzel bir video klip hazırlamışlar.Adamlar İnsignia için olimpiyat bile yapmışlar
Şu herkesin kendi aracında ve üye isimleriyle çekilmiş fotoğrafları hoşuma gitti.Bunu önümüzdeki TR buluşmasında yapabiliriz bence.
Ne güzel OPC dolu hemde gerçek keşke imkan olsa da alabilsek.Belki ileride pray pray
Bu da aynı grubun Zaragoza buluşması.OPC'nin en güzel renkleri aynı karede mavi,kırmızı,beyaz...Ama bana sorarsanız OPC dediğin mavi olurmuş arkadaş
Paylaşım işin teşekkürler Zafer abi2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
-
vay be adamlar yapmışlar, açıkçası bizden daha profesyoneller, bizimde kendimizi geliştirmemiz gerekiyor sanırım, dikkatimi çeken başka bişeyse hiçbirinin tavanında siyah kaplama olmayışı, demekki biz Türklere özgü bişey bu, ama görseler kasen yaptırırlar bence
Yorum
-
çok yol kadetmemiz gerekiyor en başta internet erişimi noktasında çoğu araç sahibi internetle alakalı değil buda organizasyon birlik beraberlik ve toplu hareket gibi faktörleri yok ediyor büyüme gelişme yavaş yavaş oluyor avrupada bu olaylar çok daha disiplin ve programla oluyor inş zamanla bizde bunları aşacağız..
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
O değil de bizim kartvizitlerimiz yok mu?Şu yollarda gördüğümüz insignia sahiplerinin sileceklerine sıkıştırsak.Benim oturduğum çevrede şu an 4 tane sürekli görüyorum.Özellikle bir tanesi çok güzel 20" lansman jantı var araç beyaz içi bej2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
benim gibi o kadar insigniacının arasına 1 tane astra h girmiş araya o dikkatimi çekti yakaladım onu geçişte te http://www.youtube.com/watch?v=a3AzzFdCokM&feature=player_detailpage#t=56 8s
Yorum
-
bizdeki ortam hiç bir ülkede grupta yoktur yeterki samimi içten doğru yolda yürüyelim ve hep bir hareket edelim çekimler fotolar ve video hazırlanışları iyileştikçe yaptığımız buluşma etkinlikler daha kalıteli görünecektir..
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
Yorum