videoyu kaldırmak daha çok merak uyandırmaktan başka bişeye yaramaz hoş videoda öyle müstehcen sansürlük bişeyde yok dediğim gibi kimsenin üzerine alınacak bişeyide yok
videoyu kaldırmak daha çok merak uyandırmaktan başka bişeye yaramaz hoş videoda öyle müstehcen sansürlük bişeyde yok dediğim gibi kimsenin üzerine alınacak bişeyide yok
küçük şeyler bunlar,
bildiğin shop videosu argolu erotik video muamelesi ile karşılaştı buda ilk bizde olmuştur heralde
olsun abi sağlık olsun, burda bi tane daha buldum, bu da fena durmamış orjinalliği de pek bozulmadan yapılmış hoş durmuş, renk konusunda ama sanırım herkes benimle aynı düşünecek
olsun abi sağlık olsun, burda bi tane daha buldum, bu da fena durmamış orjinalliği de pek bozulmadan yapılmış hoş durmuş, renk konusunda ama sanırım herkes benimle aynı düşünecek
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Yok bunu hiç beğenmedim tosbalak gibi oldu araba
nissan z havası oldu biraz
Birde anlamadığım koydukları jant opc janttan daha güzel sanki arasalar böyle jantı bulamazlar neyine değiştiriyor anlamadım
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Yok bunu hiç beğenmedim tosbalak gibi oldu araba
nissan z havası oldu biraz
Birde anlamadığım koydukları jant opc janttan daha güzel sanki arasalar böyle jantı bulamazlar neyine değiştiriyor anlamadım
hakkaten yaaa, bende anlamıyorum, sırf sanal modifiye yaptık diye atıyorlarsa jantı şaşırmam ya , araçta hiçbir modifiye olmasın yay ve jant olsun, aracı neredeyse %50-60 oranında değiştiriyor, mesela uğur abi (djin) 18'' opc replika jantları atmış aracın üzerine bir de yay var, araç mükemmel duruyor ya, çok temiz bir modifiye olmuş, tabi bir de irmischer panjur ayrı hava katmış
Yorum