Duyuru

Collapse
No announcement yet.

29 Mayıs 2011 Insignia OPC TRACK DAY VIDEOLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 29 Mayıs 2011 Insignia OPC TRACK DAY VIDEOLARI

Orjinal yazı sahibi: Montoya

Gerçekten çok başarılı video çekimi olmuş benimki de..Ellerinize sağlık.

Selamlar.
    Adaş plakanın hakkını vermissin gerçekten uçmuşsun kamera zor yetişmiş valla . Bir kez daha tebrik ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      araban harbiden çok sogudum opc binemedim gerildim sıkıldım bişey yapamadım sayın yöneticilerimde kızmasınlar ama organizasyon çok etkili degildi Allahtan volkan abi Allah binkere razı olsun arabasını verdi pistte kurtlarımızı döktük oda vermeseydi hiç bir zevk alamıcaktık yani keşke organizasyonda opc kimse binmicek yada katılımcıların hepsi binecek ne hevesle geldik opc binemeden geri döndük çok canım sıkıldı soranlara binmedik deyince ne yapmaya gittin diyorlar ne arabayı tanıttılar ne iki resim cekindik arabanın yanında bir tane bile resmim yok bundan sonra opc benim için bitti yaşasın kendi arabam yaşasın insignia dostlugumuz
      Özellikle bu konu acıldığında herkesin ortak bi paydada toplandığında herkes o paydadan nemalanamayacaksa buluşmanın anlamı nedir dedim,
      Ortada bi pasta varsa o pastanın herkes az da olsa tadına bakamayacaksa o pasta ne masaya konur nede konulduğu zaman herkese dağıtılmayacaksa bi kaç kişinin tadına bakması çok yanlıştır,

Valla o gün sınavım vardı o gün sınavım olmasaydı Ufuk abinin yazdıklarına katılma korkusundan yinede gelmekten endişe ederdim,

Ufuk abi buluşma hakkında bilgilendirdiğin için teşekkür ederim Volkan abimede ayrıca teşekkür ederim ikiniz arasında ki bu sitenin amacının kardeşlik dostluk olduğunu birbirinize yaşattığınız için...
      Volkan abimin bana gösterdiği dostluk ve güveni beni çok derinden etkiledi Allah razı olsun boynumuz orda bükük kalmadı hiç düşünmeden arabasının anahtarını attı ve canı yürekten vermesi beni çok mutlu etti bu arada Sufyan abimede çok teşekkür ederim aracını çekinmeden İstanbul trafiginde aracını bana teslim etti dizel 2000 turboyu test etme fırsatı veriği için sonsuz teşekkürler işlerimin yogunlugundan ay sonu oldugu için siteye buluşma hakkında bişeyler yazamadım ama hiç bu kadar ezilmemiştim arabasız olarak buluşmaya gitmekten birde buluşma sayfasında ARABASIZ diye yazılmaktanda ayrıca müzdaribim bizim amacımız arabamı yeme içmemi yada dostluk kurmakmı anlayamadım ben araba muahbbetinden çok dostlukların hoş muhabbetlerin kurulmasından yanayım Fatih abim Özkan bey Sufyan Abi Bülent abim Volkan abi hariçinde kimseyle iki muhabbet edemedik bundan sonraki buluşmalara katılmam çok zor olacak üzülerek söylüyorum
      Sana kesinlikle katılaraktan Ufuk abim şunlarıda belirtmek isterim ki düşüncelerime katılan katılmayan bütün dostlarıma ve İnsigniateam üyelerine yanlışım varsa beni düzeltsinler...

Sitemiz sadece bir otomobil sitesi değildir etkinliklerimiz aracların ön plana cıkmasındansa dostluk muhabbeti ve kardeşliği percinleyecek etkinlikler olmasını tercih ederim,

Ne acıdır ki artık herşey çok değişti yada değişmesini istediğimiz şeylerin değişmesini başaramadım(dık)...

Ortaya insanların faydalanamayacağı birbirinden uzak kalacağı bir etkinliğe 2-3 bin lira maliyetli bi buluşma yapılacağına 15 masa 40 koltuklu bi cafe tutar herkesi dip dibe sokar sohbet muhabbet ettirim daha iyidir...
      Ben aracımı değiştirdiğim zaman yada arabamı sattığım zaman arabam yok arabam olmadığı için bunun ezikliğini hissedeceksem o etkinlikte ikinci planda kalacaksam sitemizdeki yönetici gurubundan bir üyeyle aynı konumda olmayacaksam burda ki üyeliğiminde bi anlamı yok...

Yorum

arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle bir organizasyon daha sitemiz tarafından gerçekleştirldi.her organizasyon bizlere bir tecrübe oluyor. Bu organizasyona biz ankara grubu olarak fazla katılım gösteremedik.Ancak değerli arkadaşlarımız tarafından yeterince bilgilendirildik. Bütün organizasyonlardan şu ana kadar çıkarabileceğimiz en önemli sonuç herkes doğal olarak çok memnun olamıyor.Ancak önemli olan bizi bir değer olarak birbirmize bağlayan değerli araçlarımızla birlikte bundan sonra daha da güzel şeyler gerçekleştirmek.Bu noktada organizasyonlardan çıkan yukarıda söylediğim sonuç ışığında bundan sonra daha fazla insanın katılımını sağlamak daha fazla destek temin edebilmek ve daha ilginç şeyleri gerçekleştirebilmek için çok sayıda insanın ortak paydasında buluşmaya çalışmalıyız.Yani başından beri söylediğimiz Büyük Türkiye buluşmasında çok daha organize çok daha katılımcı çok daha birlikte hareket etmeliyiz.Bunları önceden gerekli anketleri yaparak ve sorunları baştan eleyerek yapabiliriz. Tabii ki bunları yaptığımız halde yine herkesi mutlu edemeyeceğiz ancak en azından daha fazla insanı biraraya getirebileceğiz. Nacizane ankara organizasyon sorumlusu olarak bunları yazmak istedim çünkü bu siteye ilk girdiğim günlerdeki birliktelikten az da olsa kayıplar olduğunu görmekteyim. Ha bunda yanılıyor olabilirim ancak bu sitenin güzelliği diğerlerinden farklı olarak herkesin birbiriyle abi kardeş arkadaş dost olması.Ancak son muhabbetlerde bazı şeylerin pek de böyle gitmediğini gösteren emareler var. İçinizden 'sen ne diyorsun veya bu da nerden çıktı? ' diyecek kardeşlerim ve abilerim çıkabilir başımın üstüne.Ancak artık biz büyük bir aileyiz bence bazı konuları baştan konuşup birbirmizi üzmeyip bu güzel birlikteliği sürdürelim. Herkese bol bol Saygılar Sevgiler

Yorum

ok ilginç birşey oldu Emre kardeşim benle aynı saniyelerde benden habersiz olarak aynı konuya parmak basmış.Bu konuda aramızda bu sırada hiçbir muhabbet geçmediğini bütün içtenliğimle belirtmek isterim.Saygılar sevgiler

Yorum

arabanın zorlanılcagı bılınıodu bı baskı balata degısebılırdı sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
              Bu arac 15000 binde felanmış buluşmada ve araç ikinci baskı balatayı yakmış oldu daha önceden bir kere daha baskı balata seti değişmiş zaten arabanın...

Yorum

*
                O an için değişemez aracın baskı balata değişimi en az 5 saat sürer aracın beşiklerine kadar sökülüp şanzuman indirilir bunun takılma işlemi 10 dakika ama ama şanzuman indirme toplama işlemi en az 4-5 saate yakın sürerdi...

hayır bu arac o gün çok zorlanmamış daha önceden yaralanmış baskı balata ki o gün bıraktı kendini,
                madem yaralı neden baskı balata seti değiştirilmeden getirildi?

Yorum

ee yanı ; benımde dedıgım o onceden degısıtırebılırdı dedım

araba orda balata malata bsyler yaktı sanzıman arızası verdı 15 bınde araba yanı yazık

Yorum

Ben bu siteye ilk üye olduğumdan bu yana sürekli evden,işten cepten bir an bile kaçırmadan takip ediyorum/ediyordum taki bugüne kadar.Takip ederken gördüklerim ve okuduklarım karşısında hep sessiz kaldım olur böyle şeyler deyip sineye çektim.Ama görüyorumki 2 yönetici haricinde kullanıcıların sözü geçmez oldu.Kardeşim Emre başta olmak üzere Ufuk ve Utku abilerimin yazdıkları konularla ilgili olarak noktası virgülüne kadar katılıyor,canı gönülden destekliyorum.Saygılar.....

Yorum

ve ikinci değişimi olmuş,
                      hayır baskı balata tamamen yanmış ise vites gecmez ki gecmemiş ama buluşma sonunda arac çekici ile götürülmesi gerekirken yürüyerek gitmiş buda enteresan geldi bana...

Yorum

onu bılmyrm ama sanzıman arızasını verdı vıteste gecmedı ayrıca ,

Eksı yonlerı degılde artı yonlerıne daha cok bakmak lazım.OPC olsada amac sonucta amac kaynasıp guzel bı vakıt gecırmek cogu kısıde memnun ayrıldı dıye dusunyrm.Ilk olması bıraz sıkıntı yarattı.Boyle buyuk org.. yapmak kolay degıldır o yuzden Tebrıkler Insgnıa Team

Yorum

onu bılmyrm ama sanzıman arızasını verdı vıteste gecmedı ayrıca ,

Eksı yonlerı degılde artı yonlerıne daha cok bakmak lazım.OPC olsada amac sonucta amac kaynasıp guzel bı vakıt gecırmek cogu kısıde memnun ayrıldı dıye dusunyrm.Ilk olması bıraz sıkıntı yarattı.Boyle buyuk org.. yapmak kolay degıldır o yuzden Tebrıkler Insgnıa Team
                          Eksi yönleri artı yönlerinden ağır bastoğı zaman insanlar yeterince kaynaşamadıklarında yada bir üyenin bile (Ufuk Can abimizin durumu(Ufuk abimiz her etkinliğe ankara istanbul fark etmeksizin katılmış bir üye) ) bu denli olumsuz yorum yapıyorsa ve onunla birlikte beni telefonla arayıp yada mesaj yoluyla aynı durumdan bahseden kişilerin sayısı buluşmaya katılan üyelerin 3/1 'ini oluşturuyorsa o zaman orda bi durup düşünmek gerekir kardeşim diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltirsin beni yine,
                          öenmli olan araba değildir Opc gelmemiş olsaydı sence bu kadar insan gelmeyecekmiydi sence kacı bu araba için geldi bu buluşmaya?
                          bence önemli olan ekinliğe katılmak ve ordan dediğim gibi mutlu ayrılmak yeni arkadaşlıklar edinmekti çoğu kişi birbiri ile tanışamamış bile malesef...
                          Yine tekrarlıyorum ortada bi pasta varsa ya herkese ikram edersin yada oturup sende yemessin etkinlik pastasınada gidip bir gün önceden kendin tadına bakmassın....

Yorum

Ben baskı balatayi Yakıp Çorum'dan Konya'ya 1 le kalkıp 5 le sürerek geldim 100000 de 2 kere denriyaj baskı balatasi yaktım astrada Gidiyor yani araba
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                              Ben baskı balatayi Yakıp Çorum'dan Konya'ya 1 le kalkıp 5 le sürerek geldim 100000 de 2 kere denriyaj baskı balatasi yaktım astrada Gidiyor yani araba
                              Maşallah Ömür hocam
                              bizim caddy yanmıştı ama tamamen debriyaj boşa cıkmıştı işlevini kaybetmişti hiç bir şekilde vitese gecmiyordu arac...

Yorum

Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!

Alptekin hocadan eğitim. 2.0 cdtı( 160 Bg ) 4x4 eğitim

Yorum

İşleniyor...
                                X