Ynt: 29 Mayıs 2011 Insignia OPC TRACK DAY VIDEOLARI
Orjinal yazı sahibi: ugur1453
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Sanırım Hotfile, fileserve de kullanamıyacam galiba. Şirkette bunlar kara listede.
Bir kaç tane yer kaldı.
Gökhan abi Genel müdürlük binasındaysanız bende tam karşınızda kargo terminali Acenteler binasındayım burada kara liste yok her zaman yardımcı olurum hatta bir gün çay içmeye veya yemek yemeğe beklerim
Gökhan abi eşinin ve senin videoları daha görmeden ellerinize sağlık diyorum büyük emek vermişiniz gercekten ve emeği hazırlayıp sunarak daha değerli hale getiriyorsunuz tebrik ederim gercekten...
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: iatros
Orjinal yazı sahibi: iatros
gökhan abi benimkini mail olarak atarsan sevinirim:P
yourock urock
gül bakalım gül
ben gülmedim en çok Fatih abi güldü ben usul usul resımlerını çektim
o daha fena delil kaldı geriye yoksa ben çamura yatardım öyle bişi yok derdim
benım resımlerı hızlı oynatınca da video havası verıyor
Yani Gökhan abi görüntü elinde olan sensin birde prof cekım yapan arkadas . Ne demişler ağanın eli tutunmaz bence güzel teklifler gelecektir değerlendir sonra "upload" düğmesine bas derim
Orjinal yazı sahibi: ugur1453
Sanırım Hotfile, fileserve de kullanamıyacam galiba. Şirkette bunlar kara listede.
Bir kaç tane yer kaldı.
Gökhan abi Genel müdürlük binasındaysanız bende tam karşınızda kargo terminali Acenteler binasındayım burada kara liste yok her zaman yardımcı olurum hatta bir gün çay içmeye veya yemek yemeğe beklerim
Ben B kapısındayım. THY Teknik A.Ş.
Forumda tanımadan önce bazen görüyordum sizi yani arabanızı peş peşe gitmişligimizde var ihihi ihihi
Bende Omsan Lojistikte çalişiyorum Havalimanı ofisindeyim uluslar arası taşımacılık yapıyoruz ehh yarın elimde usb ile beklerim B Kapısı önünde haha
International Drift Series, Lauf 3, Hockenheim, 13.10.2010. Teaser Video. Full Video coming soon... Soundtrack: yeahtheman Filmed with Sony XR520VE, hands…
Yorum