Bence hiç gerek yok bu hızlara çıkmaya.Risk almaya değmez.NFS oyunu değil bu baştan başlayasın
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Bakalım buna ne diyeceksiniz beyler Ne 245 i ne 258 i..
274 ü qörmüşler
Dijital qösterqede tam 274 ü qörmüşler test aracıyla.. Geçen qün bayiiye qittim motor koruması için. Satışta çalışan arkadaşım test aracıyla otobanda dijital qösterqede 274 ü qördüklerini söyledi ihihi
Siz o bayilere ve elemanlarına çok güvenmeyin.
Çorum bayisi de satış yaparken 3. viteste 190'ı gördüğünü söylüyordu. Değil mi Çağrı ?
edit: Ben yanlış hatırlıyormuşum. 200 dememiş 190 demiş. 190 olarak değiştirdim. ihihi
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
274 ü qörmüşler
Dijital qösterqede tam 274 ü qörmüşler test aracıyla.. Geçen qün bayiiye qittim motor koruması için. Satışta çalışan arkadaşım test aracıyla otobanda dijital qösterqede 274 ü qördüklerini söyledi ihihi
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
274 ü qörmüşler
Aracın Dijital göstergesindeki kalibrasyon bozuktur 274 gördüğünde kadran ne gösteriyormuş sormak lazım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
bu arada youtube videosunda 281 gördüğünü söyleyen arkadaştan bomba cevap geldi,
ben 281'i sadece OPC'de görebilirsiniz demiştim, adam yazmış "Cosmo'yla OPC'nin farkı ne?" muhaha yourock
bencede 281 km yı opc dışında görmek imkansız gibi birşey. çünkü videolarda izliyorum opc bile 6000 devri geçtikten sonra 276 km ulaştı. daha da gider mi bilmem. 300 dayıcak hali yok ya
2.8 rahat görür, zaten OPC'de 2.8, ama OPC'de ibre 300, diğer hepsinde 270, o yüzden sadece OPC'de görülür dedim.
Vectra OPC 300'lük ibrede 290-295 görüyor, Insignia'da görür.
ama hepsinden önce, limiti kaldırmak lazım ihihi
you tube de gördüğüm de 270 den sonra dijital sürat ekranı sabit kaldı. ondan sonra 276 olarak küçük bir rakam belirdi. devir 6200 civarıydı 300 de 7000 bulması demek nebilim zooor gebii yaaa ? :/
ben ankara çevre yolunda 248 gördüm ancak bu hızda bile hava üstünde gidiyormuşsun hissi veriyor.ayrıca Türkiye otobvanlarında çok tehlikeli.Ayrıca 248 gördüğümde sport moddaydım ve daha yolu vardı.saygılar sevgiler..........
dün gece bmw 3 serisi coupe motorunu bilmediğim bir araç bayağı bir iyi gidiyordu, 2.0 dizel olması büyük bir ihtimal, yanımdan hızlı geçti ben 110 km ile sabitlemiştim, senmisin dedim basan sonra 6 viteste klimayı kapatmadan ve benzine geçmeden koptum arkasından, gerçi benzinden de yakıyor gazı dibe dayadığımda çok geçmeden 200 km'yi devirdim, vites küçültmeden! yaklaştım artık araca yaklaşıyorum bu da beni görünce daha da bastı herhalde ama bmw 230 dedi kaldı! ben arkadan hala yaklaşıyorum adama sol şeritteyiz çeşme otobanda benim 236-237 gidiyor araç klima açık! ben kapattım arayı iyice dibine girdim hemen çaktım selektörü önce vermemeyi filan denedi ama ben kararlı hızlanınca adam çekilmek zorunda kaldı haha delirmiştir herhalde opele geçiliyorum diye yanından geçerken baktım ama camları koyu renkti içeriyi göremedim bmw avcısı insignia, sedan da değil COUPE
Yorum