Bence sorunsuz olması daha onemlı.sonucta bi tasarruf var ve sürüşe göre ne kadar degıstıgını bılıyoruz.25 krs ta olur 35 krs ta.az daha bekleyelım bakalım opel bişi dicek mi şu lpg olayına.
Erhan abi affina siginaraktan cevap veriyorum ama.Dun Ankara bulusmasinda konusuldu bu konu.ortalama benzinde 180 ps olan araclarimiz 40 ile 50 kurus arasi bi yakit tuketimi var.LPG ile bu oran minimum 28 kurusa dusuyor.yalnisim varsa duzeltin...
Erhan abi affina siginaraktan cevap veriyorum ama.Dun Ankara bulusmasinda konusuldu bu konu.ortalama benzinde 180 ps olan araclarimiz 40 ile 50 kurus arasi bi yakit tuketimi var.LPG ile bu oran minimum 28 kurusa dusuyor.yalnisim varsa duzeltin...
konu biraz saptı ama ben aracımda uzun yol 235 krş yakıyorum şehir içi 260 krş lpg ile
Yorum