kerem kardeş s 200 kaç boy fark atıyor başka hangi araçla test yaptın çhipliyken
hocam resmi bir kapışma değildi önlü arkalı giderken sağa attı s2000 bende peşinden, 210 a anca çıktık trafik sıkıştı... ama rahat 5 boy fark vardı basmayı bıraktığında
Bir önceki kasa 3.20d ile yürüdük birde. Kaç beygir onlar bilmiyorum ama rahat geçiyorum.
standart basınctaysa 211hp olması lazım ama eski arac oldugu icin cok bakım ister. maf bobin enjektor baskı balata boost kacagı conta vs bunlardan birisi sorunluysa cok fark ettirir. gecen ay bakıma soktum kacaklar duzeldi baskı balata degisti kafa kafaya gittigim aracı 3-4 boy dan fazla geciyorum suan.
hah simdi bu aracı hatırladım stoplardan ve renkten cıkardım. videoyu bulamadım ama gri bi clio rsle videosu vardı filtre egzozlu cliors 2 boy civarı geciyordu bunu.
ok pazar ogleden sonra musait olursan deneyelim. 2. vites 60dan deneriz. tanısmıs oluruz maksat muhabbet yanlıs anlasılmasın ayrıca kimseye bilenmiyorum
ok pazar ogleden sonra musait olursan deneyelim. 2. vites 60dan deneriz. tanısmıs oluruz maksat muhabbet yanlıs anlasılmasın ayrıca kimseye bilenmiyorum
insignia hafif olsa aktarma kaybı sanzıman oranı 18 19 jant olmasa iyi gider. ornek var aynı motor 180hp astra gtcler.
Yorum