Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA 1.6T 0 - 230 km/h

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA 1.6T 0 - 230 km/h

4.viteste 7000 devire geldiğinde garip bi ses çıkıyor farkettinizmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
      haydaa merak ettim videoyu nasıl kadran durur ya ?

duruyo walla gitmiyor, motor bağırıyor, devir 5000 civarı, gaz dipte ama araba gitmiyor, az kaldı yüklücem şimdi....

Yorum

evet 2. video geldi arkadaşlar....

Yorum

anlalttığm kesinti, 45.saniyede yaşanmaya başlıyor

Yorum

benzin bitceği icin safe e girmis gibi geldi bana :S cok riskli ama kırarsınız valahi sakası yok ısık yandıktan sonra gaza basmaya korkuyorum ben acıkcası, aracı servis dısında cok iyi bir ustaya gösterip (videolarıda) çözüm bulmak gerek arac cok kesiyor cünkü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
              Aksların sesi bendede cok oluyor :S

Gökhan abi , peder bey aylık limitini doldurdun dedidği icin yavas ilerliyor neyazıkkı, ben biraz farklı seyler arastırıyorum yunanlılardan bizim motorlarla uğrasan baya insan var orda bakalım hayırlısı denklestirirsem güzel bir araba cıkcak inssalah
              Mert,

Turbo büyütmediğin, intercoller koymadığın sürece (Yani stage 2, 3....) sende biliyosun yapılabilecekler sınırlı.
              Chip tunning ile zaten yapılacaklar belli. Bence fazla bekleme chip tunning ile işi bitir.
              Yoksa diğer işlemlere girersen çok pahalıya patlar.
              biliyorum Gökhan abim simdilik turbo dısında hepsini yapıyorum intercooler olayı canımı sıkan zaten kesme bicme olayları :S
              Kaput altında o kadar çok yer var ki. Kolay yer bulmaları lazım.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

O takırtı vurdurma sesi aracın kilitli diferansiyel e sahip olmasından dolayı geliyor. ESP kapalı olsa bile bi nevi mekanik olarak patinajı önlemeye çalışıyor araç.
                [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

videolar maşallah zehir gibi motoru var aracının abi bol keyfli sürüşler

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada, dikkat ettim de baya hızlısın yav vites atarken ) valla o meşhur çift kavramalı DSG şanzıman halt etmiş yanında abi ihihi vites geçişleri çok başarılı zaman kaybı yok clapclap

Yorum

evet, II. videoda nedense hız kesiyo araç.. sanki cruise control e alınmış gibi çakılıp kalıyor bi an alala benzin bitmeye yakın olduğu için mi acaba.. bence servise bir gösterin derim abi, videoyu izletin ve nedenini sorun .. Allah esirgesin inşallah hiçbir sorun yoktur.. tmr

Yorum

Bence turbo lock olmus mert daha iyi bilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          bu arada, dikkat ettim de baya hızlısın yav vites atarken ) valla o meşhur çift kavramalı DSG şanzıman halt etmiş yanında abi ihihi vites geçişleri çok başarılı zaman kaybı yok clapclap

sağolasın muratım, kendi çapımızda eğleniyoruz işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                            evet, II. videoda nedense hız kesiyo araç.. sanki cruise control e alınmış gibi çakılıp kalıyor bi an alala benzin bitmeye yakın olduğu için mi acaba.. bence servise bir gösterin derim abi, videoyu izletin ve nedenini sorun .. Allah esirgesin inşallah hiçbir sorun yoktur.. tmr

gelde servise anlat bunu

Yorum

Hasan abi aracınız çok güzel ama bana kalırsa bunu servise götürüp göstermeniz gerekiyor birşeylerden kaynaklandıgı apacık ortada ... sanki biraz fazla sıkıştırıyorsun aracı
                              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                                Hasan abi aracınız çok güzel ama bana kalırsa bunu servise götürüp göstermeniz gerekiyor birşeylerden kaynaklandıgı apacık ortada ... sanki biraz fazla sıkıştırıyorsun aracı

bence bi sıkıntı yada problem yok, kanaatimce aracı fazla sıkıştırdığım için turbo yada motor kendini korumaya aldı, herzaman bu şekilde kullanmıyorum tabiki, arada sıkıştırmakta gerek, yoksa o beygirlerin ne kıymeti var şahlandırmadıktan sonra

Yorum

İşleniyor...
                                X