Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA 1.6T 0 - 230 km/h
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA 1.6T 0 - 230 km/h
güzel video böyle paylasımlar görünce hosuma gidiyor ilkten tebrik ederim üsenmeden video cektiğiniz icin TR dısında bizim kadar kadran videosu paylasan yoktur
sanırsam hırpalamamak icin sert kalkıs yapmadınız TC ESP yi bastan kapatırsanız birde 6200dd den sonra devir cevirmek stock A16LET lerde gereksiz cünkü güc devir bandı düsünyor ,genel olarak aracın hızlanması falan gayet iyi masalahı var ciğerli motor...
-
Orjinal yazı sahibi: mertkgüzel video böyle paylasımlar görünce hosuma gidiyor ilkten tebrik ederim üsenmeden video cektiğiniz icin TR dısında bizim kadar kadran videosu paylasan yoktur
sanırsam hırpalamamak icin sert kalkıs yapmadınız TC ESP yi bastan kapatırsanız birde 6200dd den sonra devir cevirmek stock A16LET lerde gereksiz cünkü güc devir bandı düsünyor ,genel olarak aracın hızlanması falan gayet iyi masalahı var ciğerli motor...
Senin araç bitti mi? Ne zaman görücez senin test sürüşlerini?2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: turquaz72Hasan,
Eline sağlık. Test sürüşlerini takip ediyoruz.
Yaptığın sürüşler iyi bir referans oluşturuyor bizim için.
Test sürüşlerine devam.
teşekkür ederim, teste devam ama sponsor şart 2.videoda yakıt bitti2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Aksların sesi bendede cok oluyor :S
Gökhan abi , peder bey aylık limitini doldurdun dedidği icin yavas ilerliyor neyazıkkı, ben biraz farklı seyler arastırıyorum yunanlılardan bizim motorlarla uğrasan baya insan var orda bakalım hayırlısı denklestirirsem güzel bir araba cıkcak inssalah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: turquaz72Hasan,
Eline sağlık. Test sürüşlerini takip ediyoruz.
Yaptığın sürüşler iyi bir referans oluşturuyor bizim için.
Test sürüşlerine devam.
teşekkür ederim, teste devam ama sponsor şart 2.videoda yakıt bitti
evet 2.videoda 200 le yakıt bitti, yolda kaldım, şaka şaka 2.video fırında şuan, 10dk.içinde yüklenir....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkAksların sesi bendede cok oluyor :S
Gökhan abi , peder bey aylık limitini doldurdun dedidği icin yavas ilerliyor neyazıkkı, ben biraz farklı seyler arastırıyorum yunanlılardan bizim motorlarla uğrasan baya insan var orda bakalım hayırlısı denklestirirsem güzel bir araba cıkcak inssalah
Turbo büyütmediğin, intercoller koymadığın sürece (Yani stage 2, 3....) sende biliyosun yapılabilecekler sınırlı.
Chip tunning ile zaten yapılacaklar belli. Bence fazla bekleme chip tunning ile işi bitir.
Yoksa diğer işlemlere girersen çok pahalıya patlar.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: mertkAksların sesi bendede cok oluyor :S
Turbo büyütmediğin, intercoller koymadığın sürece (Yani stage 2, 3....) sende biliyosun yapılabilecekler sınırlı.
Chip tunning ile zaten yapılacaklar belli. Bence fazla bekleme chip tunning ile işi bitir.
Yoksa diğer işlemlere girersen çok pahalıya patlar.
Yorum
Yorum