O takırtı vurdurma sesi aracın kilitli diferansiyel e sahip olmasından dolayı geliyor. ESP kapalı olsa bile bi nevi mekanik olarak patinajı önlemeye çalışıyor araç.
diff sesimi yok artık diff ten sıngır sungur yada takır tukur gelir kesiciye soktuğunda heleki önden ceker aracta diff duymazsınız bileki diff ancak 1.5 way falan olması lazım seslerin gelmesi icin ben sanmıyorum diff sesi değil yani
turbolarımız neyazıkkı fena kesiyor aracı bildiğin stock yazılım kasmıs aracı canlı sahit video iste :S
İlk video gayet iyi olmuş. Birde top speed isteriz Benzin bu kadar düşükken basılması araç için sakıncalı. Benzin pompasının ömrünü yer, hatta bozabilirsiniz. Ayrıca basıncında farklılıklar olduğu için, aracın performansı da değişecektir. Mert de bahsetmiş gerçi, bizim araçlarda 6200 devirden sonra güç eğrisinde ciddi bir düşüş oluyor. 6500 gibi vites değişerek daha performanslı bir sürüş elde edebilirsiniz.
top speed bende denemek istiyorum ama bunu gündüz gözüyle ve uygun bi ortamda denemem lazım, yukarıdaki videolar yağışlı havada, ıslak zeminde ve istanbul şehiriçi tem otoyolunda çekildi, o yüzden amatörce, bide tek başıma hem araç kullanmak hem çekim yapmak zor oluyor, en kısa zamanda top speed denicem ama...
Yorum