Duyuru

Collapse
No announcement yet.

redline 1.6 turbo 180 ps

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: redline 1.6 turbo 180 ps

youtube videosu burada;
    Insignia 1.6T redline speedshttp://www.insigniateam.com/forum

2.part daha sonra yüklenecek, onda bir hata oldu ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

FacomX Fatih bey, videoda 2:45 de "Hold It Againts Me" çalmaya başladığı an sert bi frenaj ve ardından abs devreye girme olayı yaşanıyor. Britney Spears konsantrasyonunuzu bozdu galiba öndeki lada mı şahin mi bagajda alacaktınız soluğu az daha

Şaka bir yana 150 kmh civarı bir hızınız vardı freni dipledinizmi orada acaba ?
      [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
        Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        ben sizin araçları 140 hp diye biliyordum, gökhan_55 ile aynı motorlara sahip değilmisiniz, videoyu da incelediznizmi...
        Araçlarımız aynı. Linkte bir sıkıntı var mı diyecem ama izleyebilenler var. Ben henüz açamadım.

Res'm acilmiyormus gibi bir goruntu cikiyor, ustune tiklayinca aciliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
          FacomX Fatih bey, videoda 2:45 de "Hold It Againts Me" çalmaya başladığı an sert bi frenaj ve ardından abs devreye girme olayı yaşanıyor. Britney Spears konsantrasyonunuzu bozdu galiba öndeki lada mı şahin mi bagajda alacaktınız soluğu az daha

Şaka bir yana 150 kmh civarı bir hızınız vardı freni dipledinizmi orada acaba ?
          Evet bahsettiğiniz gibi 153 giderken tem çıkışında keskin bir viraj var yerler kuru olduğu için kar lastikleri ses yapıyor evet 1-2 saniye abs devreye girdi ve 65-70 düştüm bahsetmiş olduğunuz hanım efendiyi hiç tanımıyorum o yüzden bir sorun değil bilerek yapılmış bir frendi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X