arkadaşlar yeter artık 1500 km oldu biraz gaz basalım dedim sizlerlede paylaşmak istedim 130 bg için bence yeterli ama 1/2 ay sonrada chipli videolarını koyarım karşılaştırırız insallah cezada gelmez police http://www.youtube.com/watch?v=m2ES1DYTUys
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 BG HIZ DENEMESİ (TOP SPEED)
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 BG TOP SPEED
esp yi kapatmadığım zaman gaz kesiyor lastikler kaymaya başladıgında,sadece hızlı kalkış için kapattım esp yi daha sonrada aklıma gelmesi esp devreye almakHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Eline sağlılk güzel bir video otobanadamı radar koydular yahu ? Kaynaşlıdaki Tursan değilmi başlardaki yer ? Yarın önce Ankara sonra İstanbul yapıcaktım pek uçamayacagız o zaman2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ellerine sağlık güzel olmuşda Bende 2.0 160 BG var
Dikkatimi çekense şu oldu 130luklarda Vites değişiminde Devir daha düşükken oluyor.
Benim araçta full Dipgaz yani aracı zorladıgımda 4.500den aşagıda vites atmıyor belki 130-160 farklarından biri olabilir mi diye düşündüm2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: thurguthEllerine sağlık güzel olmuşda Bende 2.0 160 BG var
Dikkatimi çekense şu oldu 130luklarda Vites değişiminde Devir daha düşükken oluyor.
Benim araçta full Dipgaz yani aracı zorladıgımda 4.500den aşagıda vites atmıyor belki 130-160 farklarından biri olabilir mi diye düşündüm2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyBenim araç ben istediğimde atıyor
Zaten ilk kullandığım otomatik vites (Active Select) araç oldu..
Active Select Şanzımanın manuel kullanımıda hiç hoşuma gitmedi açıkçası, çok geç algılıyor..
Arada bir( aslında oldukça fazla ) kick-down iyi geliyor ama Manuel vitesin keyfi hiçbir otomatik veya yarıotomatk viteslerde yok..
Hani 2.vites 5.000 devirde atarsın ya 3.vitese atarkende bi iki gaz pompalarsın ya ekzosun sesi yankılanmaya başlarya işte bu paha biçilemez2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: thurguthOrjinal yazı sahibi: SufyBenim araç ben istediğimde atıyor
Active Select Şanzımanın manuel kullanımıda hiç hoşuma gitmedi açıkçası, çok geç algılıyor..
Arada bir( aslında oldukça fazla ) kick-down iyi geliyor ama Manuel vitesin keyfi hiçbir otomatik veya yarıotomatk viteslerde yok..
Hani 2.vites 5.000 devirde atarsın ya 3.vitese atarkende bi iki gaz pompalarsın ya ekzosun sesi yankılanmaya başlarya işte bu paha biçilemez
di2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: thurguthOrjinal yazı sahibi: SufyBenim araç ben istediğimde atıyor
Hani 2.vites 5.000 devirde atarsın ya 3.vitese atarkende bi iki gaz pompalarsın ya ekzosun sesi yankılanmaya başlarya işte bu paha biçilemez
di2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi
Yorum
-
Yorum
-
valla aynı kamera gebzedeki tünele girerken vardı cezası hemen geldi,ya varsa oleyy belkide kablosu bile yok ama nemelazım evet düz vides gibi olmasada otmatik rahat arkadaşlar bunu herkez biliyor sonra illa vides atacaksamda http://www.youtube.com/watch?v=8Gp8q5XhEag bunu kullanıyorum buda ayrı bir zevk
130 bg devir tabiki 4000 devirde atıyor nedeni 4500 deviri zorlanıyor 160 bg 4500 deviri cevirebiliyor
bu arada bazı arkadaşlar otobanda cıkma önümüze diyor çif egzostlara dikkatt arkadaşlar bunu biliyorum yani clapclap
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bizim buraları da doldurdular bu kameralardan o zaman yandık.
Ayrıca 4000 4500 devirler çok fazla,hem geç hızlanırsınız hem fazla yakarsınız dizeller benzinli motorlar gibi değildir.Ben çabuk hızlanmak istediğimde 3500 de değiştiriyorum.
Yorum
Yorum