Anlayamadım... Sizcede bir gariplik yok mu ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nasıl Yani ?
Collapse
X
-
Nasıl Yani ?
Anlayamadım... Sizcede bir gariplik yok mu ?[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)Etiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Nasıl Yani ?
Çözdüm. Araç Insignia OPC. Çocuklar bizim araba diye birbirlerini yemişler. 270de durdurun göstergede 300ü göreceksiniz bu bir OPC[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
-
Satılıkmış bu araç. Resimlerine bakmak için çocuğun profiline girdim görünce şoke oldum. Anladım sonra durumu teşekkürler videoyuda gördüm youtubeda Birde şöyle bir kadran resmi koyulmuş buda fake tir herhalde opelmania bende o şekilde çözdüm
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriahaha yoruma açık video bişey yazmadan olurmu ihihiSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ya takılmaya gerek yok, beyaz satılık bir insignia var sahibinden'de. Bu çocuğun babasınınmış 3 aylık araç arkadaşım çocuğun facebook adresini verdi ben normal satıcı bekliyordum liseli çocuk çıktı resimlerine baktım falan ehliyetleri bile yok yüksek hız yapmışlar allah akıl fikir versin. Bu video dikkatimi çekti youtube daki videoyu alıp koymuş arkadaşlarını kandırmış bizim araba alan diye olay bu yani takılmaya gerek yok hatta konu silinsin yani[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
Yorum