Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignianın yetişemedigi öndeki jipin marka modelı nedr acaba ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignianın yetişemedigi öndeki jipin marka modelı nedr acaba ?

Fatih bu cipi sattırırdı sahibine

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

pilotajı iyi olan biri rahattt rahattt gecer ilerde durur sigarasını icer devam ederdi

Yorum

Insignia'nın şanına yakışmıyor bu arkadaş.
        Derhal elinden alına ...

Bu arada insignia sağdan direksiyon ama trafik soldan akıyor.
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

gercek jeeplerin motorları guclu olmasına karsın max.hızları oldukca dusuk, bu arac bence bi jeep degılde, jeep gorunumlu bı otomobıl, bende renault kaleos olabılır dıye dusundum....

Yorum

Yapmayın arkadaşlar bu yazdığınız modelleri nasıl benzetiyorsunuz Kim bulabilcek bakalım aracın modelini.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

2009 model Nissan Murano

All 2009 Nissan Muranos feature a VQ-series 3.5-liter DOHC V6 rated at 265 horsepower and 248 lb-ft of torque and an advanced Xtronic CVT™ with Adaptive Shift Control (ASC) that provides a sporty and smooth driving experience.

3.5lt
              265hp
              336Nm (248lbftx1.355=336Nm)

Yorum

Ayrıca suggestionsda ilk videoyu izlerseniz rahatça yetişip geçebileceğini görebilirsiniz. ihihi
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

insignia ile yetişemediğiniz arabaları bana söyleyin ben şehir içinde tarfikte geçerim hepsini astrayla))
                  F30 Sport+

Yorum

Bu araç değilmiydi bu
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

ben olsam on kere gecmistim o yolda cok rahat 240 cikartir o araba. bilerek gecmiyor dogru sanirim.
                      ben bir kere bir siyah mercedesin arkasina takildim kayseri-ankara 2 saatte gelmistik ama arac 1.30 saat sonra saga cekildi mecburen gectim gecer gecmez bir godum ki adam panjurun altindan mavi kirmizi polis flasorlerini yakti. pesime bir yapisti 230 la bile arayi acamadim en son elmadag civarlarinda birakti gitti. 500 sel miydi neydi balina gibi bir seydi. plakasi da var ama buraya yazmiyayim simdi eskort secerken dikkatli olun derim ben.
                      ps. yol cok keyifliydi adamin onune gelen her arac cekiliyordu
                      2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

İşleniyor...
                      X