Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu sürüşe bayılıyorum :))
Collapse
X
-
Ynt: bu sürüşe bayılıyorum )
Orjinal yazı sahibi: avorkibenim test sürüşüm böyle değildi hatta test sürüşümde en çılgınca yaptığım şey 120-130 la giderken düz bir şekilde abs çalıştırmak olmuştu
Bu arada Gökhan'ın test sürüşünü videoya alsak demek ki ne yorumlar yapılır acaba clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: avorkibenim test sürüşüm böyle değildi hatta test sürüşümde en çılgınca yaptığım şey 120-130 la giderken düz bir şekilde abs çalıştırmak olmuştu
Bu arada Gökhan'ın test sürüşünü videoya alsak demek ki ne yorumlar yapılır acaba clapclap
)) bildiiğim tek şey yanımda oturan satıcının' bi daha gelmese keşke' dediğini hissetmekF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: FacomXBu arada Gökhan'ın test sürüşünü videoya alsak demek ki ne yorumlar yapılır acaba clapclap
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bülent abiyle de bi test sürüşüne çıktık Fatih abiylede onlar anlatsınGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55bülent abiyle de bi test sürüşüne çıktık Fatih abiylede onlar anlatsın
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum