Plaka görünmediği için mümkün olmaz sanırım. Eğer karşıya geçmek yerine sola dönüp öneme gelseydi plaka görünürdü. Ama bu sefer de atışma olurdu, ciddi sıkıntı yaşanırdı heralde. Gerçi hanımla çocuk vardı arabada ama bilemiyorum ne derdim ne yapardım o sinirle. Aklım çıktı çünkü...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Ahahahhhaa haha haha haha Allah iyiliğini versin çooook teşekkür ederim Kadir. Nice binlerde hep beraber inşallah. İlk defa mesaj sayım da kutlanmış oldu böylece, bana bu ilki yaşattığın için teşekkür ederim haha haha haha
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Böyle bir konuda kutlamak istemezdim ama kısmet hayırlı olsun ağabey.
Çok hoşuma gitti Kadir, teşekkür ederim tekrar ihihi
Yorum