Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu insignia super bısı yahu :))
Collapse
X
-
Ynt: bu insignia super bısı yahu )
Orjinal yazı sahibi: VDTarabayı çalıştırınca farların açılıp kapanması hoş diil ya eski bi teknoloji artık o
birde kamyon gibi çalışıyor bu dizel çok sesli geldi bana2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VDTarabayı çalıştırınca farların açılıp kapanması hoş diil ya eski bi teknoloji artık o
birde kamyon gibi çalışıyor bu dizel çok sesli geldi bana
Hatta teknolojik bir durum diyebiliriz. Şöyleki misal, eski toroslarda farlar açıkken marşa basıldığında farın aydınlatma gücü azalır.Adeta park lambası gücüne eş değer olur. Araba çalışınca eski gücüne kavuşur. İnsignia en azından gücü komple kesiyor.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
birde kamyon gibi çalışıyor bu dizel çok sesli geldi banaInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VexxOrjinal yazı sahibi: VDTarabayı çalıştırınca farların açılıp kapanması hoş diil ya eski bi teknoloji artık o
birde kamyon gibi çalışıyor bu dizel çok sesli geldi bana
Hatta teknolojik bir durum diyebiliriz. Şöyleki misal, eski toroslarda farlar açıkken marşa basıldığında farın aydınlatma gücü azalır.Adeta park lambası gücüne eş değer olur. Araba çalışınca eski gücüne kavuşur. İnsignia en azından gücü komple kesiyor.[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
Yorum