Sahibi acaba bizim forumdan mı? Sanki yokuş aşşağı elde edilmiş gibi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.6 Turbo 0-262km
Collapse
X
-
Ynt: Insignia 1.6 Turbo 0-262km
Bana da hiç araç yerde gidiyomuş gibi gelmedi nedense? blink Sanki sürtünme yok uçacak mubarek?Enteresan ama aracın tekerlekleri yerden kesik olabilir videoda o hıza tapa gaz çıkıyor ve bir an bile ayağını gazdan çekmek teşebbüs etmiyor nerde böyle yol merak ettim doğrusu...Yolu göstermemesinin muhakkak bir etkisi vardır bu hızlanmaya bir diğer dikkatimi çeken de araçta sarsıntı hiç yok2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Benim birkaç kere basma fırsatım oldu bizim araç bile böyle gitmiyor Benim şahsi kanaatim araç kesinlikle yolda gitmiyor. 260 la giderken araçta hiç titreme yok onuda geçtim flexride açık değil, araç normal mode'da gidiyor[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
erzincan trafı erzurum girişi 10 15 km düzlük.. orada basılabilirde bu araç orada basarmı garip.. :S2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
ben vette C6da oynatamadım benzin ibresini 2dk 100 240 arası sürdüm 1.6 arabada oynamaz hic yani ben 2 senedir oynatamadım benzin ibresini hazır benzine zam gelmisken bi kadran videosu cekelim araba paslandı yerinde durmaktan 210 dan sonra bizimki duvara vurmus gibi gidiyor cünkü banada inandırıcı gelmedi pek
Yorum
-
yansıma benzin biresi sarsıntı vs. qeçtimde yol sesi rüzqar sesi bile yok... ışığın yönü hiç mi değişmez hiçmi kımıldamaz bi anlıkta olsa oynamaz ya bu hızı yolda yapmamış bence sanki arabayı lifte kaldırmışlar da tekerlekler boşa dönüyor
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum