Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6 Turbo 0-262km

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6 Turbo 0-262km

Sahibi acaba bizim forumdan mı? Sanki yokuş aşşağı elde edilmiş gibi?
    Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Ynt: Insignia 1.6 Turbo 0-262km

250 km/sa hız sınırlandırıcı ne işle uğraşıyor da bu arabalar 260 km/sa hızı geçebiliyorlar?
    Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Bana da hiç araç yerde gidiyomuş gibi gelmedi nedense? blink Sanki sürtünme yok uçacak mubarek?Enteresan ama aracın tekerlekleri yerden kesik olabilir videoda o hıza tapa gaz çıkıyor ve bir an bile ayağını gazdan çekmek teşebbüs etmiyor nerde böyle yol merak ettim doğrusu...Yolu göstermemesinin muhakkak bir etkisi vardır bu hızlanmaya bir diğer dikkatimi çeken de araçta sarsıntı hiç yok
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

kesinlikle araç yerde değil imkanı yok sürekli gaza basıp sarsıntısız bu hıza bukadar kısa sürede ulaşmasına
        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Benim birkaç kere basma fırsatım oldu bizim araç bile böyle gitmiyor Benim şahsi kanaatim araç kesinlikle yolda gitmiyor. 260 la giderken araçta hiç titreme yok onuda geçtim flexride açık değil, araç normal mode'da gidiyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Sanki yolda gibi. Titreşimler hissediliyor. Bana yokuş aşağı veya modlu gibi geldi. Gerçi Erzurum'da bu kadar uzun yokuş aşağı yol varmı bilemiyorum

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

erzincan trafı erzurum girişi 10 15 km düzlük.. orada basılabilirde bu araç orada basarmı garip.. :S
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Araçta sarsıntı var olmaz olur mu. Gerçi yolu bir iki defa göstermesi gerekirdi. Ayrıca hız göstergesinden yansıma yapan ne acaba, nerenin yansıması. Hiç değişmiyor da!
                Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Benzin ibreside hiç oynamadı sanki

Yorum

ben vette C6da oynatamadım benzin ibresini 2dk 100 240 arası sürdüm 1.6 arabada oynamaz hic yani ben 2 senedir oynatamadım benzin ibresini hazır benzine zam gelmisken bi kadran videosu cekelim araba paslandı yerinde durmaktan 210 dan sonra bizimki duvara vurmus gibi gidiyor cünkü banada inandırıcı gelmedi pek

Yorum

bence yapar abı ben 255 gordum ankara yolunda o araba benım araba gıbı fleksı yok onda bence opc yazmıs opcde degıl

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

araba yapar yapmasına da hıç gaz kesmeden bu kadar hızlı yapması şaşırtıcı gürültü yok sarsıntı yok yansıma yok
                        [center][center]      

Yorum

yansıma benzin biresi sarsıntı vs. qeçtimde yol sesi rüzqar sesi bile yok... ışığın yönü hiç mi değişmez hiçmi kımıldamaz bi anlıkta olsa oynamaz ya bu hızı yolda yapmamış bence sanki arabayı lifte kaldırmışlar da tekerlekler boşa dönüyor

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

neyse ne abi ya arabada köpek gibi gidiyo helal olsun 1.6 motorda tek
                            [center][center]      

Yorum

Yine aynı adamdan 70-200 hızlanması. Bu gerçekçi de 0-262 hiç gerçekmiş gibi durmuyor bana göre.

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                              X