Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu kazada kim hatalı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu kazada kim hatalı?

Vectranın hatalı olduğunu düşünüyorum ama asıl konu ds4'ün ufak bir olayda aldığı hasar bu yüzden fransız araçları hiç sevemiyorum
    2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bunun ds4'ün sağlamlığıyla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum sonuçta tampon denilen plastik; kaportaya 3-5 perçin ve vida tutturulmuş bir parça. Aynı olay mercedeste de bmw'de de benzer sonucu verebilirdi. Tamponu takınca yerinden çıktı sadece
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Fransiz arabalari tam anlamiyla ufak bir kazada enkaza donebiliyor
        O aracin yerinde saglam bir volvo yada saglam bir alman olsaydi o kadar hasar almasi soz konusu olamazdi herhalde.
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Çok net görünmemekle birlikte citroende öyle çok fazla hasar olduğunu sanmıyorum, tampon yerinden çıktı gibi sadece

Yorum

İşten eve kullandığım güzergah ve kazanın 100 mt ilerisinde hesaplanmadan yapılmış bir e-5 katılımı var ve burası yol akıcı ve boşken bile en sağdakilerin baharda ipini salmış danalar gibi sola atlamaya çalışmasıyla sol şeritte bu tarz ani frenlerle sürekli yolun gereksiz durmalarına yol açan bir nokta. Kazada Vectra sağa niyetlenmiş ama fazla yakın takip ve solun ani frenle durmasıyla bir anda sağa kırmış .Kırmasa bence öndekine vurmasıda kaçınılmazmış gibi duruyor bence şansını denemiş ama olan Ds4 e olmuş . Vectra hatalı ama yeni kazalarda durum nedir yani 100 de 100 hatalıda olsa diğer sürücüye herhangi bir yüzde verilmiyormu?

Yorum

Belki sadece tampon yerinden çıktı ama genel olarak fransız araçları tampon düştüğü anda far grubuda hasar alıyor buna birçok defa şahit oldum
              2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bu arada Ersin bey gittiği güzergah üzerinde şikayet etmesede çektiği videolardaki olumsuz durumları forumdan paylaşabilirse güzel olur diye düşünüyorum. Belki bizde farkında olmadan yaptığımız yanlışlardan vazgeçeriz.

Yorum

Vectra bu Volvoya çarpsa aynı olurmuydu sonuç? Şimdiki arabalar böyle bir testte ne kadar dayanır acaba?

https://www.youtube.com/watch?v=8iTfjtNDces

"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Şahsi fikrim vectranın hatalı olduğu ancak kesin olan DS4'ün kesinlikle en ufak bir hatasının olmadığı.
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                      Vectra bu Volvoya çarpsa aynı olurmuydu sonuç? Şimdiki arabalar böyle bir testte ne kadar dayanır acaba?

Artık arabaların sağlamlığı aldığı hasara göre değil içindekilere bir şey olup olmamasıyla ölçülüyor. O yüzden bu volvo kadar sağlam bir araba günümüzde yoktur belki ama hemen hemen tüm arabalar daha güvenli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin
                        Belki sadece tampon yerinden çıktı ama genel olarak fransız araçları tampon düştüğü anda far grubuda hasar alıyor buna birçok defa şahit oldum
                        bi kerede bi honda civic bu 2010 kasalar benim ilk insigniamin jantina dolanmisti arabanin far tampon sol on camurluk mefta olmustu benim arabanin sadece jantta plastik parcalar duruyordu,Allahtan araba dusurulmustu yuksek olsa benim arka camurlukta gidebilirdi
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Orjinal yazı sahibi: Metin
                          bi kerede bi honda civic bu 2010 kasalar benim ilk insigniamin jantina dolanmisti arabanin far tampon sol on camurluk mefta olmustu benim arabanin sadece jantta plastik parcalar duruyordu,Allahtan araba dusurulmustu yuksek olsa benim arka camurlukta gidebilirdi
                          Hondalarda huy galiba

Hondanın radyatör suyu boşaldı arabayı çekiciyle götürmek zorunda kaldılar.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
                            Bu arada Ersin bey gittiği güzergah üzerinde şikayet etmesede çektiği videolardaki olumsuz durumları forumdan paylaşabilirse güzel olur diye düşünüyorum. Belki bizde farkında olmadan yaptığımız yanlışlardan vazgeçeriz.
                            Tabi ki seve seve paylaşırım ama bu sefer de adım ispiyoncuya, şikayetçiye çıkmasın
                            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                              Orjinal yazı sahibi: Oguz_75

Artık arabaların sağlamlığı aldığı hasara göre değil içindekilere bir şey olup olmamasıyla ölçülüyor. O yüzden bu volvo kadar sağlam bir araba günümüzde yoktur belki ama hemen hemen tüm arabalar daha güvenli
                              bu arabanın abs si falan yok ama çarpmalarda şöför gözüküyor. Bu örnekte içindekine de birşey olmadığı belli.Şimdiki araçlar teknoloji gereği muhakkak güvenlikleri gelişmiştir ama ticari kaygılardan dolayı da bazı konularda geriye gidildiği de belli.
                              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                                Bunun ds4'ün sağlamlığıyla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum sonuçta tampon denilen plastik; kaportaya 3-5 perçin ve vida tutturulmuş bir parça. Aynı olay mercedeste de bmw'de de benzer sonucu verebilirdi. Tamponu takınca yerinden çıktı sadece
                                Ben videoyu birkaç kere tekrar izledim, aklımda kalanları da düşündüğümde pek de sadece yerinden çıkmış gibi değildi. Yanlış hatırlamıyorsam kırılmalar ve parçalanmalar vardı. Durup uzun uzun incelemedim ama görüntü kötüydü. Keşke arka kamera görüntüsünü silmeseymişim, belki oradan arabanın tam önünü görebilirdik.

Neyse, gene de ucuz atlatılmış bir kaza bence, çünkü 2 kişi arasında olup bitmiş. Eğer ki Vectra önündekiyle yanındaki arasında sıkışsaydı bir de Allah korusun ben dahil olsaydım çok daha fena olurdu.
                                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                                X