Tahmin ediyorum Volkanım
Koca oğlan acayip gidiyor
Cayenne Turbo 13-14 saniyede çıkıyor 100-200
biturbo stok ile biz beraber rollarız
Sizinle de tabi ki deneriz.Ne zaman yapalım ? Her araca yetecek torkumuz mevcuttur Volkanı geçmek istemem ama çok zorlayamaz beni.Kısık beygilerinin hepsini açması lazım ama yine çok zor.Cayenne da sanırım kolay olur rolleyes .
Mesajı Yeni gördüm yahu yazanda hemşerim olmasa diyecemki egzozlarımdan başka birşey göremezsin diycem ama diyememki hemşerim sonuçta haha ah hemşerim vah hemşerim senin ilacın bende 156 bg lik mercedesler kafa tutuyor gel onları ham yaptırayım sana seni görünce yolunu değiştirsin Kadir haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Benim videom ortada,keyif için,daha da güzel videolar için yarın sabah saat 09 30 da anadolu yakasında olacağım,Volkan ve Tolga kardeşim başta olmak üzere,tüm değerli dostları beklerim ...
Tahmin ediyorum Volkanım
Sizinle de tabi ki deneriz.Ne zaman yapalım ? Her araca yetecek torkumuz mevcuttur Volkanı geçmek istemem ama çok zorlayamaz beni.Kısık beygilerinin hepsini açması lazım ama yine çok zor.Cayenne da sanırım kolay olur rolleyes .
Mesajı Yeni gördüm yahu yazanda hemşerim olmasa diyecemki egzozlarımdan başka birşey göremezsin diycem ama diyememki hemşerim sonuçta haha ah hemşerim vah hemşerim senin ilacın bende 156 bg lik mercedesler kafa tutuyor gel onları ham yaptırayım sana seni görünce yolunu değiştirsin Kadir haha haha
Volkan ağabey 40 hp alsam seninde içinden geçerim biliyorsun dimi cool
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Tahmin ediyorum Volkanım
Volkan ağabey 40 hp alsam seninde içinden geçerim biliyorsun dimi cool
ANCA rüyanda görürsün Kadirim. Haha sizin mersoların e 250 cgı lerine 211 bg olanlara şaka yapıyorum Sen 50 bg eklet sanada ayrı bir şaka yapayım cool
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum