Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Passat'a verilen ders... Taze taze...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Passat'a verilen ders... Taze taze...

Arkadaşın kapışmak istediğini biraz geç algıladım ama zaten fazla dayanamadığı için onun adına iyi oldu, daha uzun hissetmiştir Taze taze paylaşmak istedim...

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Passat'a verilen ders... Taze taze...

Passat'ın nesine güvendiğini bilmiyorum ama sizin yaşadığınız da tehlikeli bir durum olmuş.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Kamera makası kaza algılamış sanırım ötüp duruyor
      InsigniaTEAM

Yorum

Rafting dönüşü benimde bir passat maceram oldu sonu mutlu SON

Yorum

Evet sert bir makastı o yüzden kaza gibi algıladı ama zaten o makastı Passatın sonunu getiren Bence sahibi birdaha Insignianın gölgesine bile yaklaşmaz zira telef olması ne kadar sürdü gördünüz. BMWleri anlıyorum da Passata anlam beremedim... Yeni Passat mıydı acaba tam anlayamadım...
          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Arkadaşın kapışmak istediğini biraz geç algıladım ama zaten fazla dayanamadığı için onun adına iyi oldu, daha uzun hissetmiştir Taze taze paylaşmak istedim...

Ayağına,bileğine,arabana sağlık.İyi olmuş,böylesine ayarı verip bırakacaksın. Daha etkili oluyor.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tebrik ediyorum güzel ayar vermişsiniz. Ayrıca geçmiş olsun çok şükür herhangi bir kaza yaşanmamış

Yorum

Bu makas işlerini pek tasvip etmesem de bazen kendini nimetten sayan kibirli insanlara (burada Kastettiğim passatçıların bazıları, çünkü arabalarını öyle büyütüyorlarki gözlerinde) ders vermekte gerek... Ama yine de dikkati elden bırakmayalım...
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Makas atmasam da tasvip etmesem de araçlarımızın bu gücünün olduğunu bilmek güzel. Ama Aman dikkat...Ne sizin nede diğer sürücülerin Sevenleri üzülmesin. Burada bir dostumuzun kaza haberini duymak hepimizi üzer.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                    Orjinal yazı sahibi: Flesius

Ayağına,bileğine,arabana sağlık.İyi olmuş,böylesine ayarı verip bırakacaksın. Daha etkili oluyor.
                    Çok teşekkürler, diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Ayrıca sizlere katılıyorum, yapmamak lazım ama bazen insan dayanamıyor. En sinir olduğum şey arka tamponda bekleyenler. Genelde BMW'ler yapar ama bu sefer kısmette Passat varmış Tekrar etmiş olayım, tehlikelidir yapmamak lazım. Herkese kazasız sürüşler...

Yorum

İnsignia çok kışkırtıcı bir makine, sürücü onun gücünün, neler yapabileceğinin
                      farkına vardığı anda her türlü tahrike açık hale geliyor. Bu iyi mi, kötü mü?
                      Bence çok da iyi değil, çünkü; çekişen iki taraf, hatta taraf olmayanlar için
                      bile büyük risk yaratıyor. Videodaki son makas 'kıl payı' atlatılmış bir 'ramak
                      kala' örneği, her zaman bu kadar şanslı olmayabiliriz, trafik kazası korkunç bir
                      şey,saniyeler içinde bütün hayatınızı değiştirebilir.

Kazasız, belasız günler

Yorum

Vallahi yazık olmuş ya tabi sürende sürmüş 10 üzerinden 10 elinize sağlık çok başarılı

Yorum

Söyle özetlemek lazım ;
                          Bir şey olmaz ise hiç bir şey olmaz..Ama bir şey olursa çok şey olur..

Aman dikkat.. !!
                          2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Yalnız kamera çok iyiymiş marka ne acaba

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Passat çıkamadı arkadan, aman diyelim. Allah kaza bela vermesin heyecanlandım izlerken

Yorum

İşleniyor...
                              X