Arkadaşın kapışmak istediğini biraz geç algıladım ama zaten fazla dayanamadığı için onun adına iyi oldu, daha uzun hissetmiştir Taze taze paylaşmak istedim...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Passat'ın nesine güvendiğini bilmiyorum ama sizin yaşadığınız da tehlikeli bir durum olmuş.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Evet sert bir makastı o yüzden kaza gibi algıladı ama zaten o makastı Passatın sonunu getiren Bence sahibi birdaha Insignianın gölgesine bile yaklaşmaz zira telef olması ne kadar sürdü gördünüz. BMWleri anlıyorum da Passata anlam beremedim... Yeni Passat mıydı acaba tam anlayamadım...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Arkadaşın kapışmak istediğini biraz geç algıladım ama zaten fazla dayanamadığı için onun adına iyi oldu, daha uzun hissetmiştir Taze taze paylaşmak istedim...
Bu makas işlerini pek tasvip etmesem de bazen kendini nimetten sayan kibirli insanlara (burada Kastettiğim passatçıların bazıları, çünkü arabalarını öyle büyütüyorlarki gözlerinde) ders vermekte gerek... Ama yine de dikkati elden bırakmayalım...
Makas atmasam da tasvip etmesem de araçlarımızın bu gücünün olduğunu bilmek güzel. Ama Aman dikkat...Ne sizin nede diğer sürücülerin Sevenleri üzülmesin. Burada bir dostumuzun kaza haberini duymak hepimizi üzer.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Ayağına,bileğine,arabana sağlık.İyi olmuş,böylesine ayarı verip bırakacaksın. Daha etkili oluyor.
Çok teşekkürler, diğer arkadaşlara da teşekkür ederim. Ayrıca sizlere katılıyorum, yapmamak lazım ama bazen insan dayanamıyor. En sinir olduğum şey arka tamponda bekleyenler. Genelde BMW'ler yapar ama bu sefer kısmette Passat varmış Tekrar etmiş olayım, tehlikelidir yapmamak lazım. Herkese kazasız sürüşler...
İnsignia çok kışkırtıcı bir makine, sürücü onun gücünün, neler yapabileceğinin
farkına vardığı anda her türlü tahrike açık hale geliyor. Bu iyi mi, kötü mü?
Bence çok da iyi değil, çünkü; çekişen iki taraf, hatta taraf olmayanlar için
bile büyük risk yaratıyor. Videodaki son makas 'kıl payı' atlatılmış bir 'ramak
kala' örneği, her zaman bu kadar şanslı olmayabiliriz, trafik kazası korkunç bir
şey,saniyeler içinde bütün hayatınızı değiştirebilir.
Yorum