Abi Bmw lerin korkulu rüyası oldun Maşallah diyelim allah tekerine taş değdirmesin clapclap clapclap
Bursa'da çok var böyle kaşınan BMW Bazıları da bizim forumdan
Abi maşallah yaa.. bu ara nerde bi bmw görsem sen aklıma geliyosun.. Diyorum mert abi gibi tokatla şunu.. sonra diyorum ulan aracın 1.4 otur oturdugun yerde..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Eski bir insignia Kullanıcısı olarak. Mutlu oluyorum isignia nın BMW geçmesi ama. Yeni aracımda BMW olduğu için Bu durumdan rahatsız oluyorum. BMW küçük görmeyelim lütfen rica ediyorum hiho
Eski bir insignia Kullanıcısı olarak. Mutlu oluyorum isignia nın BMW geçmesi ama. Yeni aracımda BMW olduğu için Bu durumdan rahatsız oluyorum. BMW küçük görmeyelim lütfen rica ediyorum hiho
Hakan abi sen bu çip işini haftasonu bi volkan abiyle konus.. bakalım ne diyor
Kendim için birşey istemiyorum
Ben zaten 238 de bitiyorum
Volkan Kardeşimin 320d için demiştim
Abi Chip uygulandıktan sonra isignia. Kafa tutar mı. Yada gecermi performans. Vs de
Ben stock olarak 1.6 Turbo seni geçer diyorum
Ama ikisi de çiplenirse stage 1 olarak düşün 200 lere kadar sen alırsın derim
Tabi Volkan Abin daha iyi bilir
haha haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Abi Bmw lerin korkulu rüyası oldun Maşallah diyelim allah tekerine taş değdirmesin clapclap clapclap
Bursa'da çok var böyle kaşınan BMW Bazıları da bizim forumdan
Abi maşallah yaa.. bu ara nerde bi bmw görsem sen aklıma geliyosun.. Diyorum mert abi gibi tokatla şunu.. sonra diyorum ulan aracın 1.4 otur oturdugun yerde..
1.4 de fena değil test etmiştik daha önce Yiğit kardeşimle...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Küçük görmüyoruz ki... Sadece biz daha iyiyiz. Benim üzmeti sevdiğim tek BMW'ci Hakan abin
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum