Benim karşı tacizime uğrayan BMW'de 5.20D idi Yazık şu 5.20D'ler çok çekiyor bizden Ama genelde kendileri kaşınıyorlar, sonra da apışıp kalıyorlar. Alışmışlar önlirinden kaçışan sedanlar görmeye!
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Benim karşı tacizime uğrayan BMW'de 5.20D idi Yazık şu 5.20D'ler çok çekiyor bizden Ama genelde kendileri kaşınıyorlar, sonra da apışıp kalıyorlar. Alışmışlar önlirinden kaçışan sedanlar görmeye!
haha
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
ben o ekipteki polisin yerinde olsam insignianın önünü kesen Hyundai ye ceza yazardım. ama tabi ben orada değilim, o nedenle büyük ihtimalle oradaki polisler cezayı size yazmıştır.
Ya allah aşkına siz hala bmw falan diyorsunuz biz arabaya biniyoruz ki onun yanında bizimki uçak sakın bidaha demeyin insignia yakıyor diye bide pahalı demeyin bundan ders alın biz uçağa biniyoruz arkadaşlar muhaha muhaha
ben o ekipteki polisin yerinde olsam insignianın önünü kesen Hyundai ye ceza yazardım. ama tabi ben orada değilim, o nedenle büyük ihtimalle oradaki polisler cezayı size yazmıştır.
Bende polisi görmeden önce hundayi gıcıklığına yol vermedi diye düşündüm ama polisi görünce belki yavaşlasın diye öyle yapmıştır diye düşündüm.
Bende polisi görmeden önce hundayi gıcıklığına yol vermedi diye düşündüm ama polisi görünce belki yavaşlasın diye öyle yapmıştır diye düşündüm.
abi bence hundai bilerek yol vermedi boylelerine haydar-i gecelerle karşılık vericeksin
Ya allah aşkına siz hala bmw falan diyorsunuz biz arabaya biniyoruz ki onun yanında bizimki uçak sakın bidaha demeyin insignia yakıyor diye bide pahalı demeyin bundan ders alın biz uçağa biniyoruz arkadaşlar muhaha muhaha
Altımda 220 hp gücünde bir canavar var, daha önce 1.6 T ile dört yıl, 2.0 cdti 160 hp ile bir yıl trafiğe çıktım; önümdeki hiçbir vasıtayı sıkıştırıp taciz etmedim; edene de gıcık oldum.Terbiyesizliğin dik alasıdır.
Yorum